dijous, 26 de desembre de 2013

ESTRELLETES ROGES

S'acosta Cap d'Any, la nit de fer sopars per excel·lència...i, normalment, sopars molt de "pica-pica". Aquesta és una bona proposta per l'ocasió. És rapidíssima, molt nadalenca, i molt saborosa, i, a més que segur agradarà als comensals, també engalanarà la taula d'allò més!


INGREDIENTS
Una placa de pasta de full
3 o 4 cullerades de sobrassada
ou batut per pintar

PREPARACIÓ
Esteneu la placa de pasta de full, i trieu un tallador d'estrella petitó.


Amb el tallador, aneu tallant estrelletes.


Les disposeu totes damunt una safata folrada de paper de forn.


Pinteu les estrelletes amb ou batut.


I unteu el centre de l'estrelleta amb un pessic de sobrassada.


Enforneu a 180 graus, opció rebosteria (dalt, baix i ventilador) durant uns 6-7 minuts. Un cop cuites deixeu refredar uns minuts.


 I ja les podeu portar a taula!



Són tan cruixents i gustoses!!!


Que vagi de gust!

12 comentaris:

  1. M'encanta la sobrassada, han de quedar boníssimes!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si que són bones...i com que són molt petitones, passen fantàsticament bé....quan comences a menjar-ne no saps com acabar!!! Petons!

      Elimina
  2. Riquísimas estrellas Mónica! para el aperitivo quedan geniales.
    Besos
    Cocinando con Montse

    ResponElimina
  3. Hola Mónica!! sóc una fidel seguidora del teu blog.
    Et desitgo que passis molt Bones Festes i que continuis donat-nos moltes idees. Gràcies.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltíssimes gràcies! Em fa moltíssima il·lusió conèixer a gent a través del bloc...per mi és tot un honor que us agradin les receptes i les seguiu! Em feu molt feliç! Petons i Bona entrada d'Any! Ens continuem veient per aquí!!!

      Elimina
  4. Oh quina idea més bona per Cap d'Any! I súper fàcil. Me la copio, amb el teu permís, Mònica. Petons.

    ResponElimina
    Respostes
    1. El tens tot, i, a més, segur que em la teva traça les millores!!! Petons Chus!

      Elimina
  5. M'ha encantat la idea...ràpid, fàcil i quedes superbé perquè són molt decoratives... te les copiaré aquestes vacances, tinc un parell de soparets, jeje...

    Una abraçada, que passeu bones festes i molta felicitat en el 2014!

    *Pilar*

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Pilar!!! Això dels sopar és el pa nostre de cada dia aquests dies de festa!!! Petons i Bona entrada d'Any per tu també!!!

      Elimina
  6. mmm pasta de full i sobrasada, combinació perfecta! Sembla un bon aperitiu per aquestes festes, i fan molt goig!!
    Petonets

    ResponElimina
    Respostes
    1. Són força nadalenques aquestes estrelletes!!! Petons i Bona entrada d'Any!!!

      Elimina