divendres, 5 de setembre del 2014

COQUETES DE CABELL D'ÀNGEL I CIRERES

Des de que vaig veure aquestes senzillíssimes i boníssimes coquetes al Què hi ha de postres? que les volia preparar...I avui he pensat que seria un berenar deliciós per dur a les nenes a Blanes. Jo les he fet més petitones que les que va fer en Ramón Juanola (l'autor del genial bloc del que us parlo avui!), i en part millor, perquè en ser tan primetes i cruixents, te'n pots cruspir unes quantes sense quasi donar-te'n compte! A veure què us semblen!


INGREDIENTS (per a unes 12 coquetes)
1 placa de pasta de full
200 grams de cabell d'àngel
12 cireres
1 ou
sucre
mitja tasseta de mel

Aquest és el cabell d'àngel que sermpre faig servir...i que és molt bo!

PREPARACIÓ
Estirem la placa de pasta de full i amb l'ajuda d'un tallador de galetes rodó en fem rodanxes.


Amb un corró, les estirem una mica per donar-los la forma ovalada de coqueta.



Al mig de cada coqueta hi posem una culleradeta de cabell d'àngel...



...i dues meitats de cireres.


Pintem el voltant de la coqueta amb ou batut...


...i l'ensucrem.


Una vegada totes disposades a la safata, folrada de paper, enfornem a 190 graus, opció rebosteria (dalt, baix i ventilador), durant uns 10 minuts, o fins que estiguin dauradetes. Penseu que, com són molt primetes i petites, es couen ràpidament!!!


Un cop cuites, desenforneu i deixeu refredar...


...i, abans de servir, pinteu les vores, perquè brillin una mica més, amb una xiquet de mel escalfada (perquè estigui més líquida i corri més).





I ja teniu un berenar deliciós i ben dolcet, a punt per la família....Que vagi de gust!

10 comentaris:

  1. Que sencilla y deliciosa, la cuestión es que en mi casa nos gusta mucho estos dulces.Bsssss

    ResponElimina
  2. La meva filla que no li agrada el dolç curiosament li encanta el cabell d'àngel per tant no trigaré a copiar-te-les!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tothom té el seu punt feble...segur que li encanten a la teva filla! Petons!

      Elimina
  3. Que dulces más sencillos, yo siempre tengo masa de hojaldre para hacer este tipo de dulces, son muy rápidos de preparar y quedan muy buenos, como estos que tu has preparado que se ven muy ricos.
    Besos
    Cocinando con Montse

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja som dos...una placa de pasta de full et soluciona en mil situacions! Petons!

      Elimina
  4. OHHHHHHH........quina delicia i que facileta !!!!tinc cabell d'angel fet meuuuu....vaig cap a la cuina....petonnnnsssss !!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si el cabell d'àngel és fet per tu...encara quedaran molt més bones!!! Petons Mamilu!

      Elimina