dilluns, 15 de setembre del 2014

TAULA DOLÇA PER INAUGURACIÓ

Ahir, una amiga d'en Marc i meva (i faig el matís perquè la vam conèixer per separat!!!), va inaugurar la seva botiga a Vilablareix, un poblet al costat de Girona. Es diu com ella, Sanae, i és un petit però moníssim establiment de queviures, on es podrà anar a buscar tot el que ens falti fins i tot diumenges al mati. Com que tinc moltes ganes que a la Sanae li vagi bé el projecte, perquè s'ho mereix i perquè hi ha posat molta il·lusió, vaig dir que el meu recolzament a la seva iniciativa aniria en forma de taula dolça pel dia de la inauguració. La previsió (que es va complir amb escreix) era que hi anés molta gent, així que vaig demanar ajuda a ma germana, que, com sempre, s'hi va apuntar a la primera. Ella, que és l'artista gràfica de la família, és la que va adaptar el logo de la botiga per fer-lo ben reboster, i la que es va passar hores cobrint els cake pops...Mil gràcies Nini per embrancar-te sempre en totes les meves aventures!!!. Tota la taula era de tons blancs i roses, i la veritat és que feia molt de goig. Espero que la botiga de la Sanae sigui un èxit, i us deixo amb un recull fotogràfic de la diada, perquè veieu quina producció pastissera va haver-hi a casa meva aquest cap de setmana!!! Per cert, algunes de les fotos són de ma germana (perquè jo...portant caixes d'aquí a allà, em vaig deixar la càmara a casa...) i d'altres d'en Raul Rodriguez, que va captar unes imatges genials de l'esdeveniment!

Aquí teniu la taula grossa al complet...


Com que no ens hi va cabre tot...vam haver d'improvisar una minitaula dolça auxiliar...



I aquí teniu, de manera individualitzada, cada un dels dolços que vam preparar la Nini i jo...

Les CULLERES DE XOCOLATA; i la GELATINA DE MADUIXETES DEL BOSC, feta amb agar-agar!


Mireu quina purpurina i decoració amorosa que duien les culleres...n'hi havia de xocolata negra i blanca!!!


Les GALETES DE MANTEGA DECORADES AMB GLAÇA...i moooolts sprinkles; les CRISPETES ROSES; els PETONS DE MERENGA...també roses....; i el PA DE PESSIC DE IOGURT GREC amb interior sorpresa!!!





Els CUPCAKES DE MOJITO...en versió rosa i amb pipeta de rom per alegrar-los més al darrer moment; les FLORS DE XUXES; els SUCRETS de colors amb forma de nen; i els CUBS DE COCO, meitat blancs, meitat roses!


Mireu el detall de les pipetes...és el meu últim descobriment i el penso aplicar reiteradament!!!


Així apilonadets...els cubs feien molt de goig!!!


L'ÁNGEL FOOD CAKE, amb minibanderoles igual que les que decoraven les estovalles...més lleuger impossible!!!


Les PIRULETES DE CABELL D'ÀNGEL i les de GALETA MARIA...totes amb llacet incorporat!



Els CUPCAKES DE LLIMONA...amb minilogo incorporat, i les PIRULETES DE RKT sucades en candy melts!!!


L'ARBRE DE XUPS, i els MINICUPCAKES DE LLIMONA...



I per acabar...els reis de la festa...els CAKE POPS,,,,que van entusiasmar a grans i petits!


En fi...una mar de possibilitats dolces.... I aquí teniu la raó de tot plegat...la botiga de la Sanae, preciosa per dins i per fora!!!






Molta sort Sanae!!!

11 comentaris:

  1. ¡¡Vaya currada!! Sanae como mínimo tiene la suerte de contar con buenas amigas.
    Petons
    Blanca de JUEGO DE SABORES

    ResponElimina
    Respostes
    1. La Sanae es mereixia això i més perquè és una dona molt valenta, lluitadora i emprenedora...i es mereixia un començament ben dolç pel seu negoci! Petonarros!

      Elimina
  2. Wowww!!!! Quina passada!!! I quina feinada!!! Això si que és començar amb bon peu.
    Petonets

    ResponElimina
  3. Mònica estic patidifusa!!! Però quina passada de taula dolça, original, creativa, seguint la mateixa tonalitat de colors....les culleretes, el cake pops perfectes....uff! Quina sort té la Sanae! Molts petonets!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Neus...em faràs posar vermella...ja saps tu que en la rebosteria es poden fer coses senzilletes i bones però presentar-les de manera molt vistosa...i em sembla que vam aconseguir-ho! Petons!

      Elimina
  4. M'encanta i m'has donat enveja! M'has fet salivar i venir gana! M'has fet sentir orgullosa de poder dir la coneixo virtualment!!! I per cert... Totes les receptes son al blog?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltíssimes gràcies Núria per les teves paraules!!! Pel que fa les receptes, algunes són al bloc, i d'altres les penjaré un dia o altre, com les de piruletes de galeta maria, que vam veure en una botiga de barcelona, i la Nini va decidir versionar!!! Són hipermegabones!!! Petons!

      Elimina
  5. Una tienda de lo mas bonita y con tus dulces como siempre deliciososs y con la ayuda de tu hermana, quedó todo al gusto.Bssss

    ResponElimina
  6. Que guay! Quina bona manera de començar. Té tot una pinta increíble. Molta sort a la Sanae!

    Petons

    Blanca

    ResponElimina