diumenge, 21 de desembre de 2014

CRESTES DE MASCARPONE, PERNIL IBÈRIC I NOUS...HOMENATGE ALS MEUS ESMORZARS ESPECIALS!

Avui és darrer diumenge d'Advent i tocava entrada de dolçaina nadalenca...però he tingut un cap de setmana molt mogut i la publicació queda oficialment postergada fins demà...Avui, però, us deixo unes crestes que vaig fer l'altre dia per sopar i que us poden servir per algun aperitiu d'aquestes Festes! A més, el farcit té una història al darrera: algun dia, de tant en tant, em regalo un esmorzar especial...en tornar dels Jutjats, paro a la fleca Casa Moner del carrer Santa Clara, i em compro un entrepà amb pa de boina de mascarpone, pernil ibèric i nous....i me'l menjo tot caminant cap al despatx...Aquestes crestes, són un homenatge a aquests esmorzars! A veure què us semblen!!!


INGREDIENTS
1 paquet de crestes "La Cocinera"
1 pot de formatge mascarpone
100 grams de pernil ibèric
1 grapat de nous
1 ou batut
Sèsam negre per decorar

Aquests són els ingredients principals de les crestes d'avui!!!


PREPARACIÓ
Per fer aquestes crestes vaig fer servir aquest petit, manual i econòmic aparell...que no sabeu com va de bé!!!

Col·loqueu la cresta damunt l'aparell.


Col·loqueu el farcit de mascarpone, nous i pernil ibèric en una de les meitats.


Tanqueu l'aparell i pressioneu per donar forma i segellar la vora de la cresta.


Mireu que perfectes que queden!!!


Col.loqueu-les totes damunt una safata folrada de forn.


Pinteu-les amb ou batut...


...i empolsineu amb sèsam negre.


Enforneu a 170 graus, opció rebosteria (dalt, baix i ventilador), fins que estiguin dauradetes!!!



I a menjar s'ha dit!


Que vagi de gust!

8 comentaris:

  1. Que fácil es preparar una buena cena. A tus almuerzos especiales yo me apuntaba rápido.
    Felices fiestas.
    Un abrazo
    Blanca de JUEGO DE SABORES

    ResponElimina
  2. Unes crestes delicioses que son ideals per un sopar!
    petons

    ResponElimina
  3. Han de ser ben bones! Jo sóc molt fan de les crestes La Cocinera queden genial i al forn m'agraden molt més que fregides, al bloc en tinc unes quantes versions i ara també provaré aquestes. Una abraçada maca i que passis molt bones festes amb els teus, petons!

    Les receptes que m'agraden

    ResponElimina
  4. Ummmm! Que bones que han de ser!! I aquesta foto amb la cresta oberta és brutal!! M'encanta tot tipus de formatge i aquesta imatge pot amb mi ;) ptons!!

    ResponElimina
  5. Nena, ara mateix em feia un homenatge com aquest! Quines crestes tan bones, per esmorzar, per berenar, per sopar.... me'n quedo un parell. Petonassos i molt bones festes!

    ResponElimina
  6. Quines idees més genials que ens dones!!! Bon homenatge!!!!
    Petonets, Mònica!!!!
    Olga

    ResponElimina
  7. Delicioso y muy sano.Besosss y felices fiesta cielo.

    ResponElimina
  8. Quina delícia! Potser les preparo d'aperitiu! Una abraçada i bones festes!!

    ResponElimina