diumenge, 28 de desembre del 2014

TORRÓ DE PRALINÉ D'AMETLLA, ARRÒS INFLAT I PIPES CARAMEL·LITZADES

Em va quedar pendent de publicar la dolçaina nadalenca del darrer diumenge d’Advent. La veritat és que van ser dies de tant trasbals (plens de tallers, festes, quines, pastorets i cuina a tope), que no vaig tenir temps d’ordenar les fotografies i preparar la recepta per publicar de tot allò que anava cuinant...en realitat, hi ha dolços que he elaborat, amb resultats notables, que ni tan sols he pogut fotografiar....en fi...que com que el promès es deute, i encara queden moltes festes per davant, en les que podeu preparar aquest torró, -que és un dels preferits dels de casa-, ara, des del repòs i la tranquilitat que regalen les vacances, i malgrat la connexió a internet de la que disposo no acompanyi, aquí us el deixo. Aquest torró és una variació del que vaig aprendre a fer fa un parell d'anys, amb base de praliné, i ha esdevingut una versió esplèndida, que no necessita gaires floritures per ser presentada i degustada amb gran èxit!


INGREDIENTS
138 grams de xocolata amb llet
213 de praliné d'ametlla
un pessic de sal
un grapat d'arròs inflat
un grapat de pipes caramel·litzades

PREPARACIÓ
Es fon la xocolata al bany maria, i es barreja amb el praliné i la sal. 






S'hi afegeix l'arròs inflat...


...i les pipes caramel·litzades.



Quan està tot ben barrejat, s'aboca en motlles, que haurem ruixat prèviament amb spray antiadherent.



 Es posa una estona a la nevera, i ja teniu llest per desemmotllat i servir un fabulós, cruixent i gustós torró casolà!!!


Que vagi de gust!

3 comentaris:

  1. Què bo Mònica! veient les fotos se m'ha fet la boca aigua! Marta

    ResponElimina
  2. Ostres, només llegir el títol de l'entrada estic salivant!!! què bo!!!
    petons

    ResponElimina
  3. Quines ganes de ficar els dits al bol del praliné!!! L'any vinent no compraré tant torró i en faré a casa, amb aquestes receptes súper delicioses que heu anant penjant. Una abraçada i Bon any nou!!

    ResponElimina