dilluns, 7 de setembre de 2015

ARRÒS AMB LLET D'AMETLLA

Ja hem tornat de vacances, i, per tant, toca (en cap cas per obligació, sinó per devoció) reprendre les meves activitats blocaires...que he trobat molt a faltar!!! Haig de treure profit de tots els ingredients que he recopilat d'aquí i d'allà, i donar una mica d'ús a la nova càmara!!! Espero que, a tots vosaltres, també us hagi provat l'estiu!!! En tot cas, per encarar la nova temporada amb força i molta dolçor, aquí us deixo aquest arròs amb llet d'ametlla, que, a més de sa, i de sabor original, és deliciós!


INGREDIENTS (per a 5-6 racions)
1 litre de llet d'ametlles
125 grams d'arròs
3 cullerades de sucre moreno
1 culleradeta de canyella en pols
1 nou de mantega
ametlles torrades i una mica més de canyella per decorar

Aquesta és la llet (o millor dit preparat) que he fet servir, i
que m'ha donat molt bon resultat!

PREPARACIÓ
Posem la llet d'ametlla a bullir. Quan estigui a punt de bullir afegim el sucre i la canyella i remenem fins que tot estigui dissolt.



Quan arrenqui el bull, aboquem l'arròs.


Remenem uns 18-20 minuts, o fins que l'arròs estigui cuit (no us passeu, que si no us quedarà massa pastós).

Aparteu del foc, afegiu la mantega, i remeneu fins que quedi integrada.


Repartiu-lo en recipients individuals i deixeu-lo refredar, primer a temperatura ambient i després a la nevera fins al moment de servir.


Just abans de servir, empolsineu amb una mica més de canyella en pols, i engalaneu amb unes ametlles torrades pelades.




Ja veureu com, en servir-lo...els recipients aviat quedaran així!!!


Que vagi de gust!

5 comentaris:

  1. Una adaptació d'un clàssic que m'encanta (tot i que no he fet mai a casa...), m'apunto la recepta i a veure si em fico amb les dues, què bo!! un petó i bona tornada!

    ResponElimina
  2. Aquesta versió m'agrada, sobretot per als que no podem prendre llet!
    La provarem!
    Bona tornada a la rutina!! :)

    ResponElimina
  3. Apaaaa tornes amb energia Mònica!!!!!
    Ha de ser bo aquest arròs amb llet, sobretot per a les cases on hi ha intoleràncies.
    La tastarem!
    Ptnts
    Dolça

    ResponElimina
  4. Mmmmm jo ultimament sempre el faig amb diferents llets vegetals i queda molt bo! Bona pensada Mònica ;)
    Anna

    ResponElimina