dimecres, 9 de març del 2016

GALETES UN, DOS, TRES...MIRA QUE EN SÓN DE FÀCILS I BONES!!!

L'altre dia, buscant receptes interessants per la xarxa, vaig trobar, a la web del Canal Cocina, aquestes galetes anomenades "un, dos, tres". Suposo que el nom els ve tan del fet que només porten tres ingredients, com perquè estan preparades en un tres i no res!!! A nosaltres ens han encantat...què espereu a preparar-les???



INGREDIENTS (per unes 40 galetes)
300 grs harina
200 grs mantequilla a temperatura ambiente
100 grs de azúcar
més sucre i canyella en pols per arrebossar-les

PREPARACIÓ
En el bol de la KA posem el sucre i la mantega, i amb l'accessori pala, barregem fins obtenir una crema.

Tamisem la farina i li anem afegint a cullerades, sense deixar de batre, i fins que quedi tota incorporada.



Si cal, acabem d'amassar una mica a mà.


Dividim la massa en boletes i les col.loquem sobre una safata folrada de paper de forn.


Amb una forquilla les aixafem, tot donant-los forma de galeta, i creant una quadrícula.




Us han de quedar més o menys així.


Enfornem a 180 graus, opció rebosteria (escalfor a baix, a dalt i ventilador), durant uns 15 minuts aproximadament, o fins que estiguin dauradetes. Mentrestant, preparem en un bol una barreja de sucre i canyella en pols.



Un cop cuites les galetes, i encara tèbies, les ben arrebossem amb la barreja de sucre i canyella.


I ja estan llestes per menjar! Oi que són realment UN, DOS, TRES???



Que vagi de gust!

5 comentaris:

  1. Que me apetecen amiga, te quedaron geniales.Bssss

    ResponElimina
  2. Ostres, un dos tres i ja està...fàcils i amb aquest arressobossat de sucre i canyella han d'estar boníssimes
    Ptnts
    Glòria

    ResponElimina
  3. Sembla màgia pura! jajaja Un, dos, tres i pam! Surten unes galetes del forn! jajaja. M'encanten les galetes així que m'apunto la recepta que no la tenia vista i és la recepta ideal per casos d'emergència. I suposo que si li afegim una miqueta de cacau... ;D
    Petons Mónica!

    ResponElimina