dimarts, 17 de gener de 2017

QUESADA DE MASCARPONE AMB FRUITES VERMELLES!

En el bloc ja tenia una recepta de quesada pasiega molt bona (si la voleu veure cliqueu aquí), però la que avui us presento és una versió, amb mascarpone i fruites vermelles, basat en un que he trobat al bloc "Mi gran diversión", que a més de fàcil és d'un sabor i textura immillorables! Ja ho he dit a l'instagram...avui, amb aquesta quesada, hem convertit un dimarts a la tarda en tot un festival!



INGREDIENTS
1 iogurt natural
1 mesura de iogurt de llet
1 mesura de iogurt de maizena
125 grams de nata de muntar
370 ml de llet condensada
250 grams de mascarpone
3 ous
1 culleradeta de llevat químic tipus Royal
la pela ratllada d'una llimona
melmelada de maduixes i gerds i móres per acompanyar i decorar

PREPARACIÓ
Agafeu un iogurt i l'aboqueu en el bol de la KA. Feu servir el recipient del iogurt per mesurar els altres ingredients.


Aboqueu la resta d'ingredients, inclòs el formatge mascaspone, en el mateix bol.



Ho batem tot fins que quedi ben integrat. Veureu que amb un minut n'hi ha prou.


Ho aboquem en un motlle rodó, d'uns 24 cm de diàmetre, que prèviament haurem ruixat amb spray antiadherent.


Enforneu a 180 graus, opció rebosteria (escalfor a baix, a dalt i ventilador), aproximadament durant 30-35 minuts, o fins que veieu que està ben quallat. Desenforneu i deixeu refredar dins el motlle una bona estona (prèviament, i per evitar es trenquin les vores, passeu un ganivet al voltant per assegurar no s'ha enganxat gens).


Un cop refredat, desemmotlleu.


És l'hora de rentar unes fruites vermelles ben formoses. Sobretot assequeu-les bé amb un paper absorvent.


Serviu la quesada un cop freda, acompanyada de melmelada de maduixes i les fruites vermelles.


Ja veureu quina cosa més bona! Que vagi de gust!

3 comentaris:

  1. Jo no la puc fer a casa perquè no agradaria però jo sí que la vull tastar, Mònica! Hauràs de convidar-me!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina
  2. Me encantan las tartas de queso y esta te ha quedado genial, el corte es una delicia.
    Petons

    ResponElimina
  3. Parece que en tu casa hay festival cada día, quina sort!!
    Blanca de JUEGO DE SABORES

    ResponElimina