dilluns, 6 de febrer de 2017

CORONA DE NOUS I XOCOLATA...UNA AJUDA DOLÇA PER SUPERAR AQUEST DILLUNS!

He arribat a casa després de fer mil i un encàrrecs i necessitava alguna cosa dolça per acabar de superar aquest dilluns...massa llarg després d'un cap de setmana que no ha acabat de servir per descansar del tot! Així que he buscat un motlle de corona que feia dies que no feia servir...i a enfornar s'ha dit! Les nous de California i la xocolata sempre són una gran combinació!


INGREDIENTS
4 ous
150 grams de sucre blanc
75 grams de nous de California
75 grams de farina de blat
1/2 culleradeta de llevat químic tipus Royal
200 grams de mini perles de xocolata
sucre llustre i unes quantes nous de California més per decorar

PREPARACIÓ
Batem els ous i el sucre fins que tripliquin el seu volum.


Mentrestant, triturem les nous tan fines com us sigui possible.



I les barregeu amb la farina i el llevat.


Barregeu les farines amb la barreja d'ous, poc a poc, i amb moviments de baix a dalt.



Per acabat, afegiu les gotes de xocolata, que han de ser molt petites per tal que no s'enfonsin.




Aboqueu tota la massa en el motlle escullit, prèviament ruixat amb spray antiadherent.


I enforneu, a 180 graus, opció rebosteria (escalfor a baix, a dalt i ventilador), durant uns 20-25 minuts, o fins que, en punxar la corona l'estri surti net.


Un cop cuit, desenforneu, deixeu refredar una mica dins el motlle, i llavors desemmotlleu i acabeu de deixar refredar damunt una reixa.


Quan ja estigui freda, empolsineu amb sucre llustre, i decoreu amb unes quantes nous més.


A part de ser una dolçaina força vistosa, és més que boníssima!



Que vagi de gust!

6 comentaris:

  1. Umm delicioso bizcocho, con este bizcocho empiezo estupendamente el día.Te ha quedado muy bueno.
    besoss

    ResponElimina
  2. Las nueces y el chocolate siempre han sido una pareja bien avenida , se llevan bien, levantan el ánimo y dan energía ¿que más se le puede pedir a un bizcocho?
    Besos
    Blanca de JUEGO DE SABORES

    ResponElimina
  3. Amb aquest bescuit, segur que el dilluns va acabar d'allò més be.
    petons

    ResponElimina
  4. Jo el necessitaria per superar el dimecres... mmmmm que bo Mònica!
    Ptnts
    Glòria

    ResponElimina
  5. Fa molt bona pinta!! Un trosset per esmorzar, si us plau!!
    Clara

    ResponElimina
  6. No vegis com m'agradaria provar-lo! com tu dius xocolata i nous és combinació guanyadora, però ara em toca fer bondat... ai quan torni!! petonets guapa!

    ResponElimina