dijous, 25 de maig de 2017

FRANKFURTS AMB PELL D'ÓS!

Ja us he dit moltes vegades que, si la peque de la casa triés els menús, no serien gens ni mica equilibrats! Pel que, normalment, no li deixem tenir ni veu ni vot...però, de tant en tant, li preparo un petit homenatge com el d'avui! La recepta, em va arribar l'altre dia, en format foto, d'una mà amiga, per whats...l'original era amb frankfurt, pernil dolç i formatge...jo, perquè si es fa un homenatge ha de ser total, he bescanviat el pernil dolç per bacon!!! El plat de la Tisge, excepcionalment, ha sigut buidat a velocitat llampec! En fi...que guardo la recepta per algun altre dia que es porti genial i la vulgui premiar. Sort en tindrem que això de la genialitat en el comportament es força inaudit!!!


INGREDIENTS
frankfurts
formatge de fondre
bacon tallat molt prim
ou i pa torrat per arrebossar

L`únic secret d'aquesta recepta es fer servir
 ingredients de bona qualitat! 
PREPARACIÓ
Emboliquem els frankfurts amb una làmina de formatge de fondre.


I llavors, amb una altra capa de bacon.


Arrebossem generosament amb ou batut i pa torrat......i a fregir...amb molt de compte que no surti el formatge, s'esberli o salti l'arrebossat.


Un cop fregits, els deixem una estona damunt un paper de cuina perquè absorveixi tot l'oli sobrant.


I ja podeu servir...sencers o a meitats, amb el formatge fos regalimant!Que vagi de gust!

2 comentaris:

  1. Uauuu quina pintorra, la veritat és que fan venir salivera, no m'estranya que la Tisge buidés el plat a la velocitat de la llum ;) Petonets família!!

    ResponElimina