dijous, 22 de juny de 2017

TRENA DE SALMÓ I FORMATGE...IDEAL PER UN SOPAR D'ESTIU!

A l'estiu, els sopars informals amb amics i família són més habituals...es tracta de compartir converses i rialles al voltant d'una taula que presenti menges gustoses encara que, ni massa pesades, ni massa complicades de preparar...aquesta trena és ideal!


INGREDIENTS
1 placa de pasta de full
crema de formatge tipus Philadelphia
orenga i pebre negre
salmó fumat
ou batut per pintar

PREPARACIÓ
Estenem la placa de pasta de full.


L'untem amb crema de formatge tipus Philadelphia.


Ho condimentem amb una mica de pebre negre i orenga.


Repartim el salmó, tallat primet, per sobre el formatge.


Enrosquem la pasta de full, la filmem, i la deixem una estona a la nevera perquè endureixi.



Un cop la traiem de la nevera, la desemboliquem i la tallem per la meitat.



Enrosquem les dues meitats, amb la part oberta cap amunt, simulant una trena.


Pintem amb ou i enfornem, a 190 graus, opció rebosteria, durant uns 30 minuts (escalfor a baix, a dalt i ventilador). Si cal, perquè no se us torri massa la part superior, tapeu la trena amb paper d'alumini durant els darrers minuts de cocció!




Un cop cuita, la deixeu refredar una mica damunt una reixa, i serviu temperada!


Ja veureu quina cosa més bona!



Que vagi de gust!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada