dimarts, 6 de juny del 2017

ULLERES DE PERNIL DOLÇ I FORMATGE! UN SOPAR RÀPID, GUSTÓS I PROU DIVERTIT!

Podríem dir que aquests dies la feian apreta...o sigui que m'haig de decantar per receptes ràpides com aquesta, que també és gustosa i prou divertida...es tracta d'una versió salada de les clàssiques ulleres de pasta de full, que tan poden servir per sopar, com, en versió més petita, d'aperitiu! A veure què su semblen...


INGREDIENTS (per unes 15 ulleres mitjanes)
2 plaques de pasta de full rectangulars
formatge havarti
pernil dolç
ou batut

PREPARACIÓ
Estenem les dues plaques de pasta de full rectangulars i les unim, per la part més estreta. A sobre hi col.loquem una capa de formatge tipus havarti i una altra de pasta de full. Enrosquem un extrem de pasta de full fins a la meitat, i fem el mateix amb l'altre extrem. Llavors tallem en rodanxes d'un 0,8 cm aproximadament el rotlle obtingut.


Disposem les rodanxes damunt una safata, folrada de paper de forn, i les pintem generosament amb ou batut.


Enfornem, a 190 graus, opció rebosteria (escalfor a baix, a dalt i ventilador), durant uns 18-20 minuts, i ja estan a punt...sobretot, i per tal que no s'humitegin i quedin ben cruixents, deixeu-les refredar damunt una reixa.


Que vagi de gust!

1 comentari:

  1. EEEEiiiii! Que bo! Tinc dues masses de pasta de full que estan a punt de caducar i em penso que m'arreglaran un bon sopar! Gràcies per la idea, Mònica!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina