dilluns, 5 de febrer del 2018

SUÍS ROS! RES MILLOR QUAN S'ENYORA LA CALOR!

Fa unes setmanes vam visitar La Cité du Chocolat, un paradís pels amants de la xocolata. Ubicada al poblet de Tain-l'Hermitage, prop de Lyon, a  l'antiga fàbrica de xocolata de Valrhona (nom que ve de contraure les paraules Vallée du Rhône), és un espai on descobrir tots els secrets del cacau i la xocolata. Un lloc per explorar, olorar i sobretot degustar la xocolata en totes els seus estats i formes...


I un dels grans descobriments de la visita, del que em vaig enamorar tot just tastar-ne un trosset, va ser de la xocolata blond dulcey...un nou producte, la xocolata rossa a la que, després de tastar-la, vaticino una llarga i exitosa vida!


Segons els experts, de color ros, la xocolata Dulcey presenta una textura untuosa i embolcallant. Té un intens sabor a galeta, és poc ensucrat, i se li pot notar un punt de sal. Personalment, també m'evoca un caramel suau....en definitiva...l'heu de tastar!!!! I quina millor manera que fer-ho en format suís...en aquest cas, un suís ros! 

INGREDIENTS (Per dos suïssos)
2 gots de llet
120 grams de Dulcey
1 culleradeta generosa de farina de blat de moro
3 o 4 cullerades de nata muntada
la pasta que més us agradi per sucar-hi

PREPARACIÓ
Agencieu-vos una bossa de pastilles de xocolata Dulcey! O dues, perquè quan la tasteu, us n'enamorareu!



Poseu la llet al foc, a potència mitjana, i hi aboqueu les pastilles perquè es fonguin.


Hi afegiu la farina de blat de moro.


Remeneu i remeneu fins que la xocolata estigui ben fosa i integrada a la llet, i aquesta comenci a espesseir.


Llavors és tan fàcil com abocar dins una tassa, coronar amb dues o tres cullerades de nata ben muntada (lleugerament ensucrada), i sucar-hi la pasta que més us vingui de gust!



Veureu que és de les coses més bones que mai heu tastat...i la beguda que millor una anirà en una tarda en la que el fred és d'espantar!
Que vagi de gust!

1 comentari:

  1. Tu i els teus descobriments: MOLT bé!! Si et recorda al caramel, a mi segur que m'agrada! I molt!! Ara, no és precisament una troballa lleugera, no! jajajaja.

    Petons bonica!

    ResponElimina