diumenge, 25 de febrer de 2018

TORTELL DE NATA ENGALANAT!

Aquestes postres no necessiten gens de presentació i prolegomen...un tortell dels clàssics, dels de sempre...això si, ben engalanat perquè faci molt diumenge! I ja veureu que dificultat mínima!


INGREDIENTS
2 plaques de pasta de full rodones
ou batut
un grapadet d'avellanes torrades
un parell de cullerades de sucre moreno
ou batut
nata
sucre llustre
maduixes i xocolata per decorar

PREPARACIÓ
Agafem una placa de pasta de full rodona i li tallem un cercle al centre (jo ho he fet amb un ganivet i un motlle més petit que la placa de pasta de full).


Pintem amb ou batut.


Cobrim amb una altra placa de pasta de full també foradada, i pressionem una mica.


Pintem amb ou batut altre cop i repartim una mica les avellanes torrades picades pel damunt.


Fem el mateix amb el sucre moreno.


I enfornem a 190 graus (opció rebosteria: escalfor a baix, a dalt i ventilador) durant uns 20 minuts, o fins que estigui ben inflat i daurat.


Deixem refredar damunt una reixa i, un cop totalment fred, partim transversalment.


Muntem la nata amb sucre llustre a voluntat, segons com ens agradi de dolça (jo per un litre de nata he posat 4 cullerades generoses de sucre llustre).


Posem la nata en una mànega amb boca rodona, i a farcir s'ha dit.




Agafem la part de dalt i l'ensucrem amb sucre llustre.


Llavors hi fem uns pilonets de nata també al damunt i decorem amb maduixes i decoracions de xocolata casolanes, fetes sobre un bloc de gel.


Tapem la nata amb la part decorada...i llest per degustar!


Que vagi de gust!

2 comentaris:

  1. De veritat que no sé com ho feu!! No sé com podeu fer tantes coses! I tampoc sé com us ho podeu menjar tot!! :DDDDDDDD Mare meva!! Que no dono l'abast a veure i llegir totes les receptes! Sou unes màquines!!
    Petons bonica! I genial el tortell!!

    ResponElimina
  2. Un tortell sencillo pero que bien lo has engalanado!!, ya nos darás algunas lecciones con respecto a las filigranas del chocolate.
    Petons desde JUEGO DE SABORES

    ResponElimina