dijous, 24 de maig de 2018

PA AMB NOUS DE PACANER

Un pa senzill, tipus motlle, que farà que els vostres entrepans de l'esmorzar tinguin un toc especial!


INGREDIENTS (per un pa tipus motlle mitjà)
500 grams de farina de força
4 o 5 cullerades d'oli d'oliva verge
un bon pessic de sal
25 grams de llevat fresc de flequer
300 ml d'aigua tèbia
un bon grapat de nous de pacaner talladetes a trossets
una mica més d'oli d'oliva verge per pintar

PREPARACIÓ
Posem la farina, l'oli, la sal, i el llevat dissolt en l'aigua tèbia dins el bol de la KA i amassem fins que la barreja quedi homogènia i es desenganxi de les parets.


Agafem les nous de pacaner, i les tallem a trossets.



Les afegiu a la massa i acabeu d'amassar fins que quedin ben repartides.


Llavors tapem la massa i la deixem llevar fins que dobli el volum.


Llavors l'aboquem sobre una superfície enfarinada, i la treballem una mica per treure-li l'aire.



Col.loquem dins un motlle rectangular i tornem a tapar fins que torni a doblar el volum.



Amb molt de compte fem uns tallets per donar forma, i pintem amb oli d'oliva verge, i enfornem, a 190 graus, opció rebosteria (escalfor a baix, a dalt i ventilador), durant aproximadament uns 25 minuts.


Un cop cuit, desemmotlleu i deixeu refredar damunt una reixa.


I ja el podeu tastar!!!


Ja veureu quins entrepans!!! Que vagi de gust!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada