INGREDIENTS (per un pa tipus motlle mitjà)
500 grams de farina de força
4 o 5 cullerades d'oli d'oliva verge
un bon pessic de sal
25 grams de llevat fresc de flequer
300 ml d'aigua tèbia
un bon grapat de nous de pacaner talladetes a trossets
una mica més d'oli d'oliva verge per pintar
PREPARACIÓ
Posem la farina, l'oli, la sal, i el llevat dissolt en l'aigua tèbia dins el bol de la KA i amassem fins que la barreja quedi homogènia i es desenganxi de les parets.
Agafem les nous de pacaner, i les tallem a trossets.
Les afegiu a la massa i acabeu d'amassar fins que quedin ben repartides.
Llavors tapem la massa i la deixem llevar fins que dobli el volum.
Llavors l'aboquem sobre una superfície enfarinada, i la treballem una mica per treure-li l'aire.
Col.loquem dins un motlle rectangular i tornem a tapar fins que torni a doblar el volum.
Amb molt de compte fem uns tallets per donar forma, i pintem amb oli d'oliva verge, i enfornem, a 190 graus, opció rebosteria (escalfor a baix, a dalt i ventilador), durant aproximadament uns 25 minuts.
Un cop cuit, desemmotlleu i deixeu refredar damunt una reixa.
I ja el podeu tastar!!!
Ja veureu quins entrepans!!! Que vagi de gust!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada