dimecres, 8 d’agost de 2018

COOKIES D'AMETLLA I CAGALLONS DE XOCOLATA

La llet amb cookies sembla més un berenar de tardor, però si les cookies són aquestes tan lleugeres, i la llet, un llet merengada beeeen fresqueta, estem davant un berenar estiuenc amb tots els ets i uts!


INGREDIENTS (per unes 35-40 galetes)
200 grams de farina de blat
125 grams de farina d'ametlla
100 grams de sucre moreno
1/2 sobre de llevat químic
125 grams de mantega
1 ou
1 tassa de cagallons de xocolata

Avui he tastat aquesta farina, de la botiga italiana del barri (Frongia),
 i que ha resultat d'allò més bona!

PREPARACIÓ
En un bol disposem la farina, la farina d'ametlla, el sucre i el llevat.


Fem un forat al mig, i hi posem la mantega i l'ou.


Amassem fins que tots els ingredients estiguin ben integrats, i després hi afegim els cagallons de xocolata.


Al final ha de quedar una massa més o menys així.


L'estireu, fins obtenir un gruix d'un mig centímetre, i formeu les galetes.


Disposeu-les sobre una safata, folrada de paper de forn, i enforneu a 170 graus, en opció rebosteria (escalfor a baix, a dalt i ventilador), durant uns 12 minuts.


I ja les teniu a punt! Deixeu-les refredar i a gaudir de valent!


Que vagi de gust!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada