Per acompanyar gelats, pancakes, crêpes o senzillament, per menjar-la a cullerades, aquesta salsa que havia comprat a França envasada, i que a casa es fa en un tres i no res, és deliciosa i addictiva!
INGREDIENTS (per un potet mitjà)
200 grams de sucre blanc
2 o 3 cullerades soperes d'aigua
unes gotes de suc de llimona
200 ml de nata líquida de la de muntar
20 grams de mantega
un pessic de sal
PREPARACIÓ
Posem el sucre i l'aigua al foc. Sobretot, no remeneu.
Afegiu unes gotes de suc de llimona.
Paral.lelament, poseu a bullir la nata, amb el pessic de sal.
Quan el caramel hagi enrossit, afegiu la mantega i la nata (que haureu retirat del foc tan bon punt arrenqui el bull).
Remeneu i mantingueu al foc durant 2 o 3 minuts, fins obtenir una salsa, espessa, homogènia.
Podeu guardar en un pot, a la nevera, durant un mes...això si els de casa li donen tant de temps!!!
A casa l'hem estrenada per acompanyar unes crêpes amb plàtan!!! Quin pecat!
Que vagi de gust!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada