dissabte, 13 d’octubre del 2018

RED VELVET BUNDT CAKE

Aquest red velvet bundt cake és espectacular per dins i per fora....i amb un gust a xocolata intens que no us deixarà indiferents! La recepta, com no podia ser d'altra manera, de la reina dels bundts: la Bea Roque! I a més, comprovareu que no és gens complicat de preparar. Atreviu-vos!


INGREDIENTS (per un motlle de bundt dels petits, 18 cm)
240 md d'oli d'oliva 0,4 graus
250 grams de sucre blanc
2 ous grossos
350 grams de farina de blat
1 cullerada d'aroma de vainilla
un pessic de sal
1 culleradeta de bicarbonat sòdic
40 grams de cacau en pols
250 ml de buttermilk
1 culleradeta de vinagre de poma
colorant vermell
sucre llustre, un rajolí d'aigua i sprinkles vermells per decorar

PREPARACIÓ
Batem durant un minut, a velocitat mitjana, l'oli, el buttermilk, els ous, el colorant vermell i la vainilla. Respecte el buttermilk, si no el compreu en format comercial (en venen al LIDL per exemple), el podeu preparar amb llet i el suc de mitja llimona, i deixant reposar aquesta barreja, sense remenar, durant uns 10-15 minuts.


En un altre bol, ajunteu els ingredients secs (la farina, el sucre, la sal, el bicarbonat sòdic i el cacau en pols), i els tamiseu.


Aboqueu els ingredients sòlids dins els líquids, en tres tongades, remenant el just, i a velocitat baixa, per tal que tot quedi integrat.


Us ha de quedar més o menys així.


Veieu com és molt fàcil? Ja teniu la massa llesta. Només us queda ruixar bé el motlle amb spray antiadherent (i repartir-lo bé per tots els raconets del motlle amb un pinzell) i abocar-hi la massa.


Enforneu a 175 graus, en opció rebosteria (escalfor a baix, a dalt i ventilador), durant uns 45 minuts (sabreu que està cuit perquè, en punxar-lo, l'estri ha de sortir net). Llavors el traieu del forn, el deixeu refredar dins el motlle durant uns 10 minuts, i finalment el desemmotlleu i el deixeu acabar de refredar damunt una reixa.


La decoració també és molt senzilla. Feu glaça amb sucre llustre i un rajolí d'aigua. Afegiu l'aigua molt a poc a poc, per controlar la densitat, que ha de quedar com de iogurt grec. Llavors aboqueu per sobre el pastís, i abans que s'assequi i repartiu pel damunt els sprinkles vermells.



Ja veueu que requetebonic per fora, i que boníssim per dins!


Que vagi de gust!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada