diumenge, 27 de gener del 2019

PANCAKES DE PLÀTAN D'ALLÒ MÉS SALUDABLES!

Saludable i deliciós són dos adjectius que per res han d'estar renyits. La prova d'aquesta afirmació són els pancakes de plàtan que hem preparat amb les nenes per esmorzar aquest matí. Fets amb farina de civada, sense gens de sucre afegit, i acompanyats de xocolata 70% i fruita fresca variada...són una passada! I es fan en un tancar i obrir d'ulls...ja ho veureu!


INGREDIENTS (per uns 6 pancakes)
2 plàtans
2 ous
65 grams de farina de civada
1/2 culleradeta de llevat tipus Royal
1/2 culleradeta de canyella
xocolata 70%
fruita fresca variada

PREPARACIÓ 
L'ingredients principal són els plàtans, i podeu aprofitar els més madurs que tingueu.


Talleu-ne dos a trossets i poseu-lo en el got del batedor (o del processador, o de l'estri que tingueu...o també els podeu aixafar a mà).


Afegiu dos ous i tritureu.



En acabat, aboqueu la barreja en un bol i hi afegiu la farina de civada, la canyella i el llevat, i barregeu bé.


Deixeu reposar uns minuts.


Passats uns minuts (15 aprox), unteu una paella amb una mica de mantega, i disposeu cullerots de massa. Ja veureu que es fan fàcilment, i només cal donar-los la volta quan el costat que toca la paella estigui daurat.


Us han de quedar més o menys així.


Llavors n'heu d'anar fent muntanyes!


Paral.lelament talleu fruita fresca i variada, millor si és de temporada i de proximitat, a trossets, i, amb l'ajuda del microones, foneu una mica de xocolata 70%.


Ja només us queda decorar cada muntanya de pancakes amb la xocolata fosa i la fruita.


Que vagi de gust!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada