dimecres, 7 de juliol del 2021

TARTELETTES EXPRESS DE LLIMONA I COCO

A l'instagram vaig posar que per preparar aquesta recepta empres tant de temps com per menjar-te el resultat, i és ben veritat! Aquí us la deixo per si us animeu, perquè trobo que va molt bé per aquestes calors que estem vivint!


INGREDIENTS (per 8-10 tartelettes
1 placa rodona de pasta full
250 ml de llet
3 rovell d'ou
2 cullerades generoses de sucre blanc
1 cullerada generosa de maizena
2 cullerades generoses de pasta de llimona
xips de coco

PREPARACIÓ
Agafeu la placa rodona de pasta de full i amb l'ajuda d'un tallador gros de galetes (el meu amb forma de flor) talleu les tartelettes. Les aneu dipositant sobre el cul de flameres cap per avall, que prèviament haureu ruixat d'spray antiadherent. Punxeu el centre i coeu a 180 graus, opció rebosteria (escalfor a baix, a dalt i ventilador) durant uns 15 minuts, amb una particularitat, durant la cocció poseu un paper de forn damunt les flameres, i damunt el paper una safata de forn que no pesi massa. Així fareu que el cul d'aquestes tartelettes sigui ben prim i cruixent.


Us han de quedar més o menys així.


Llavors les farciu amb la crema, que haureu fet barrejant bé tots els ingredients en un bol (si us queden grumolls coleu la barreja resultant), i coent aquesta amalgama al microones durant uns 3 o 4 minuts (a tongades primer d'un minut i després de 30 segons), remenant després de cada tongada de forn, fins que espesseeixi. La pasta de llimona li dona un gust extraordinari. Si la feu una estona abans, millor, només cal que filmeu la crema obtinguda arran (perque no faci crosta) i la deixeu refredar.

Aquesta és la pasta de llimona que faig servir.


I ja només us queda repartir per damunt els xips de coco.

I aquests els xips de coco que porta aquesta recepta.

I tindreu aquestes delícies a punt per ser degustades!




Que vagi de gust!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada