dissabte, 25 de setembre del 2021

CAKE D'ARRÒS CRU

Si, si...ho heu entès bé. Aquest cake no es fa amb farina sinó amb arròs cru, que només heu de pensar en posar en remull entre 6-8 hores abans. I tampoc necessiteu cap estri especial per preparar-lo, amb una batedora americana, de les de peu, n'hi ha prou. Un pas a pas més senzill impossible! I el resultat de tot plegat, tendrament sorprenent! I si el decoreu amb la vostra xocolata preferida, encara millor! Atreviu-vos a provar de fer-lo!


INGREDIENTS 
(per un motlle tipus plum cake)
400 grams d'arròs
3 ous
180 grams de sucre
120 ml de nata líquida (de la de muntar)
120 ml d'oli de girasol
1 cullerada de llevat químic tipus Royal
2 o 3 cullerada de pasta de llimona, o qualsevol altre gust, o vainilla

i xocolata blanca per decorar

PREPARACIÓ
Unes hores abans poseu en remull l'arròs. Passades entre 6 i 8 hores, escorreu-lo i poseu-lo dins el got d'una batedora americana, de les de peu, juntament amb la resta d'ingredients. Bateu durant uns minuts, fins obtenir una massa, líquida, ben fina.




Llavors aboqueu en el motlle, prèviament folrat de paper de forn i ben engreixat, i enforneu a 170 graus, en opció rebosteria (escalfor a baix, a dalt i ventilador) durant 40 minuts. Quan estigui cuit, desenforneu i deixeu refredar una mica dins el forn, i del tot damunt una reixa.



Mentre es refreda, forneu la xocolata blanca (jo he fet servir aquesta, amb cagallons de colors i intens gust a vainilla), i decoreu com més us agradi.




Si l'exterior ja apunta maneres, quan veieu l'interior, tendre i gustós, es convertirà en un fix en el vostre receptari!


Que vagi de gust!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada