dimecres, 6 d’octubre del 2021

HOJALDRES DE ASTORGA

Avui us porto una recepta d'uns dolços tradicionals molt i molt senzills de preparar, però que us enamoraran....A casa, quasi no arriben a la foto! I tot gràcies a la Mirta de dulcesentimiento.com que va ensenyar-los a preparar en un tres i no res en un reels que va penjar aquesta setmana en el seu instagram. Us deixo el meu pas a pas, que no és tan artístic però que us servirà pels quatre truquillos que s'ha de saber per tal que us quedin genials!


INGREDIENTS (per uns 12 hojaldres)
2 plaques de pasta de full
200 grams d'aigua
200 grams de sucre blanc
50 grams de mel
ou batut per pintar

PREPARACIÓ
Comenceu preparant l'almívar. Tan fàcil com posar l'aigua, el sucre i la mel en un caçó, deixar que arrenqui el bull, i mantenir-ho al foc uns minuts, fins que comenci a espesseir. Llavors retireu del foc i deixeu refredar una mica.


Paral.lelament, disposeu les plaques de pasta de full una sobre l'altre, i llavors en feu tires iguals i col.loqueu la meitat de les tires sobre l'altra meitat, de manera que us quedin tires de quatre capes de gruix. Talleu a quadrats i, amb l'ajuda d'una boca, feu un forat al mig. 


Disposeu tots els hojaldres damunt una safata folrada de paper de forn, pinteu amb ou batut i enforneu, a 180 graus, opció rebosteria (escalfor a baix, a dalt i ventilador), durant uns 18 minuts o fins que estiguin inflats i daurats. Llavors desenforneu.



Amb molt de compte banyeu els hojaldres, encara calents, en l'almívar reservat. Sigueu generosos, suqueu per totes bandes, i deixeu-los escórrer damunt una reixa.



Ja veureu quina cosa més bona!


Que vagi de gust!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada