tag:blogger.com,1999:blog-7934831664031455766.post3015931380949267870..comments2024-03-18T03:53:30.786-07:00Comments on ENSUCRAT: PÚDING DE CROISSANTMònica Tarradellashttp://www.blogger.com/profile/17474102554966728229noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-7934831664031455766.post-83654381452131489052013-03-10T01:27:16.456-08:002013-03-10T01:27:16.456-08:00Jo penso el mateix Rosa Maria!!! Una abraçadaJo penso el mateix Rosa Maria!!! Una abraçadaMònica Tarradellashttps://www.blogger.com/profile/17474102554966728229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7934831664031455766.post-51779059998239780512013-03-10T01:26:49.757-08:002013-03-10T01:26:49.757-08:00Laia, ja et tinc localitzada al nou directori. Com...Laia, ja et tinc localitzada al nou directori. Com sempre tot el que publiques és genial...aquests àpats de primer, segon i postres són tota una inspiració!!!Mònica Tarradellashttps://www.blogger.com/profile/17474102554966728229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7934831664031455766.post-24529296903939130492013-03-10T01:26:04.549-08:002013-03-10T01:26:04.549-08:00És que els croissants, Marina, són molt més que un...És que els croissants, Marina, són molt més que un esmorzar cruixent!!! A casa en vam menjar a totes hores fins a acabar-lo!!!<br />Mònica Tarradellashttps://www.blogger.com/profile/17474102554966728229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7934831664031455766.post-52444040710464983302013-03-06T11:20:32.596-08:002013-03-06T11:20:32.596-08:00Aquest púdings són boníssims i no cal que sigui d&...Aquest púdings són boníssims i no cal que sigui d'aprofitament , a vegades val la pena fer-los expressament. Molt boRosa Mariahttps://www.blogger.com/profile/18024388926636792194noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7934831664031455766.post-42359862796294241422013-03-06T08:32:41.564-08:002013-03-06T08:32:41.564-08:00Aquesta recepta m'encanta ^^ A casa ho fem amb...Aquesta recepta m'encanta ^^ A casa ho fem amb qualsevol cosa: magdalenes, pa de pessic, ensaïmada... Fins i tot pa :)<br />A Formentera li diuen Greixonera (pq ho fan en cassoles de fang i allà se les anomena així) i és un postre molt popular, fins i tot típic XD<br /><br />He canviat el directori del meu blog, ara em pots trobar en http://deliciesdellimona.blogspot.com<br /><br />Molts petonets ^^Laia*https://www.blogger.com/profile/04654040505525838401noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7934831664031455766.post-64820029429813223132013-03-05T22:47:41.934-08:002013-03-05T22:47:41.934-08:00oh!! Quina recepta d'aprofitament més genial. ...oh!! Quina recepta d'aprofitament més genial. A mi el púding m'agrada així, amb croissants. El trobo més bo que fet amb melindros o altres llepolies. Genial, Mònica! Tapa't de tapeshttps://www.blogger.com/profile/10806731718828615730noreply@blogger.com