tag:blogger.com,1999:blog-7934831664031455766.post5248765684366406837..comments2024-03-28T00:26:00.240-07:00Comments on ENSUCRAT: IOGURT DE POMA, IOGURT DE TARDOR!Mònica Tarradellashttp://www.blogger.com/profile/17474102554966728229noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-7934831664031455766.post-20835824169443280242016-11-26T09:56:13.400-08:002016-11-26T09:56:13.400-08:00Tenen una pinta ben bona! El toc de la poma i la v...Tenen una pinta ben bona! El toc de la poma i la vainilla segur que li queda d'allò més bo.<br />ClaraAmblesmansalamassahttps://www.blogger.com/profile/03048496929726139843noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7934831664031455766.post-85797461303554929722016-11-25T14:51:59.059-08:002016-11-25T14:51:59.059-08:00El compro a França o a Andorra, i el resultat és s...El compro a França o a Andorra, i el resultat és similar, però amb 8 o 9 hores de fermentació n'hi ha prou. Una abraçada!Mònica Tarradellashttps://www.blogger.com/profile/17474102554966728229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7934831664031455766.post-1858598131659888182016-11-25T07:28:13.424-08:002016-11-25T07:28:13.424-08:00Pintassa! Jo cada setmana faig iogurts, amb 12hore...Pintassa! Jo cada setmana faig iogurts, amb 12hores de fermentació però utilitzant com a ferment 150g de iogurt. Queda més bé amb el teu ferment? On el trobes? Salut!Albert Aragayhttps://www.blogger.com/profile/18209378361487652098noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7934831664031455766.post-17398703019930016622016-11-24T13:56:43.553-08:002016-11-24T13:56:43.553-08:00Mmmmmm.....que bons deuen ser! Prenc bona nota per...Mmmmmm.....que bons deuen ser! Prenc bona nota per quan posi la iogurtera d'aquesta setmana!<br />Petonets, Mònica!<br />OlgaLa Cuina de l'Olgahttps://www.blogger.com/profile/09625586686538332683noreply@blogger.com