dijous, 28 de març del 2013

OUS DE PASQUA ENREIXATS

Aquí us proposo una decoració molt vistosa per les mones que, de segur, esteu preparant aquests dies! És senzilla i divertida de preparar i, especialment indicada per fer-la amb nens. Us ho dic per experiència perquè jo, aquests, els he fet aquesta nit (i quan dic nit vull dir negra nit) amb la meva filla petita. Resulta que havia d'estar desperta perquè avui li feien una prova en la que s'havia d'adormir, i ha sigut una bona manera d'entretenir-la entre les 3:00 i les 4:00 de la matinada!!! 


INGREDIENTS
Candy Melts de colors
una miqueta de crisco (opcional)

INSTRUMENTAL
Globus
Pinces de la roba
Un pal d'on penjar els ous mentre s'assequen, que podeu col·locar entre dos tasses o pots.

PREPARACIÓ
Trieu els Candy Melts que volgueu fer servir.


Els desfeu al microones. Amb molt poqueta estona n'hi ha prou, i s'acaben de desfer mentre els remeneu. Si veieu que queda una massa molt espessa, afegiu una miqueta de crisco.


Col·loqueu els Candy Melts desfets en un mànega pastissera, amb una boca rodona petita (núm.2).


Infleu uns quants globus, no massa grossos, i els lligueu. Agafeu cada un dels globus pel nus, i hi distribuïu els Candy Melts, tot fent línies o altres traçats, amb la mànega. Ha de quedar el globus ben creuat per línies de Candy Melts.


Deixeu assecar penjant el globus pel nus, del pal que haureu preparat i col·locat entre dues tasses o pots.


El temps d'assecat no arriba al parell d'hores. Quan comproveu que s'ha endurit, punxeu el globus, i, amb compte, i amb ajuda del mateix punxó, l'aneu desenganxant d'arreu. I ja teniu els ous enreixats preparats per decorar les vostre mones de Pasqua!



Que vagi de gust!!!

8 comentaris:

  1. Mira jo també he fet servir globus! donen molt de joc!! i els nens com disfruten!! Marta

    ResponElimina
    Respostes

    1. Ja ho he vist Marta...t'han quedat unes closques espectaculars... ja t'he escrit al bloc que te les agafo com idea per fer de niu a la mona, d'aquest ous enreixats i de plens!!! Una abraçada i Bona Pasqua!!!

      Elimina
  2. Quina idea més xula! Queden molt macos i semblen ben fàcils de fer. Encara no he preparat res amb els Candy Melts, però em sembla que no tardaré en provar-los ;)

    Un petó!

    ResponElimina
    Respostes
    1. I si no tens Candy Melts, amb xocolata també es pot fer. L'avantatge dels Candy Melts és que són mooolt fàcils de treballar. No cal atemperar-los, si endureix, es pot tornar a escalfar sense cremar ni malmetre, i asseca força ràpid sense regalimar massa!!! Una abraçada Cristina!!!

      Elimina
  3. Una passada! Ets una artista! Et dono n altre cop les gracies per nominar-me! Ara no se que passa que no puc publicar al blog! Em diu error!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Núria, gràcies a tu per ajudar-me a entrar en aquest món fascinant dels blocs de cuina i rebosteria! A casa quan em veuen tan aficionada, al·lucinen! Jo també estic tenint algun problemilla per publicar. Haig de donar l'ordre divereses vegades...deu ser que el blogger també comença les vacances!!! Una abraçada

      Elimina
  4. Monica dema fare els nius per la mona, pero no tinc crisco. Que et sembla si li poso una mica d'oli de girasol?? Per cert espero que la teva princea estigui be!!! Et dire que tal surten
    Ptons

    ResponElimina
    Respostes
    1. eL CRISCO ÉS MANTEGA VEGETAL, O SIGUI QUE L'OLI DE GIRASOL HAURIA DE SER UN BON SUBSTITUT. NOMÉS DIR-TE QUE, DE CRISCO, AMB MOLT POQUET N'HI HA PROU. AH!!! I LA PRINCESA PETITA DE CASA ESTÀ BÉ I ENCANTADA DE COM LI VAN QUEDAR ELS OUS (I LES FOTOS, QUE ALGUNES, TOT I MIG ADORMIDA, LES VA FER ELLA). UNA ABRAÇADA I ESPERO QUE GAUDEIXIS MOLT FENT LA MONA (JO ESTARÉ FENT EL MATEIX!!!)

      Elimina