diumenge, 26 d’abril de 2015

CRESTES DE MELMELADA DE PEBROT, MOZZARELLA I TOMÀQUETS CONFITATS

Quatre ingredients per fer un entrant, un vermut o un sopar informal original i boníssim...o bonissíssim com han dit les meves filles (les grans), que ha sigut tastar-les i enamorar-se'n...I, a més molt fàcil i ràpid de fer. A veure què us sembla!


INGREDIENTS
Un paquet de crestes La Cocinera
una mica de melmelada de pebrot
un tros de mozzarella
uns quants tomàquets confitats en oli

Aquests són els quatre màgics ingredients! En el meu cas, els
tomàquets i la melmelada són de Casa Moner...delicioses!!!

PREPARACIÓ
En un costat de la cresta hi col.loqueu una culleradeta de melmelada de pebrot, un trossets de mozzarella i un trosset de tomàquet confitat en oli.


Les tanquem...


...i segellem les vores cargolant-les una mica.


Les fregim en abundant oli de girasol, fins que estiguin daurades...vigileu que es cremem en un tres i no res...


Un cop daurades, deixeu escórrer una miqueta damunt un paper de cuina...


...i ja podeu servir!!! Tèbies són irresistibles!




Que vagi de gust!

5 comentaris:

  1. Jo no ho entenc com t'ho fas per fer aquests coses tant bones Mònica!!
    Petons
    Anna

    ResponElimina
  2. MMmm.....bo, bo, bo!!! Quina gran idea!!! Ja m'imagino que deuen ser irresistibles! Amb els ingredients que porten i les teves mans....
    Petonets i bona setmana!!!
    Olga

    ResponElimina
  3. Que ricos, yo los preparo de muchos gustos salados y dulces y como tu como lo festejamos huuuuu

    ResponElimina
  4. Genials!!!! Uns entrants irresistibles que deuen estar bonissims!!!

    ResponElimina
  5. Una recepta saladeta! i deliciosa, com sempre. M'ha agradat aquesta combinació d'aliments, i com que acostumo a tenir-los a la nevera, els provaré! un petó!

    ResponElimina