dilluns, 4 de maig de 2015

MADUIXES AL COINTREAU...INSPIRACIÓ DE L'INSTAGRAM DEL XEF DAVID HERAS

Darrerament estic troban moltes idees a l'instagram...m'encanta això de veure imatges culinàries i imaginar ingredients i procediments d'elaboració...En aquest cas, la idea de macerar les maduixes en cointreau la vaig treure de l'insta del xef David Heras, del Restaurant Delicius, del Balneari de Vichy Catalan a Caldes de Malavella...que sempre penja unes fotos que et fan venir unes ganes irresistibles no només de menjar sinó d'intentar cuinar els plats que presenta....En fi, aquestes postres, més senzilles impossibles, i el resultat és d'allò més bo....i diferent!!! La fruita alegrada és una passada!!!


INGREDIENTS
1 kg de maduixes
el suc de 2 taronges
mig gotet de cointreau
3 o 4 cullerades de sucre moreno

PREPARACIÓ
Triem unes maduixes ben maques, a poder ser del Maresme i les ben rentem.


Les tallem a trossets i les dipositem dins un bol fondo.


Llavors hi aboqueu el sucre moreno, el suc de les taronges i el cointreu, i barregeu bé.


Deixeu macerar durant un parell o tres d'hores, ben tapades amb paper film...ja veureu quin resultat en destapar-les!!!


Ja només us queda servir-les en una copa ben bonica, amb una bona porció del suc resultant!


És una mena de còctel amb textura! Que vagi de gust! 

6 comentaris:

  1. Boníssimes aquestes maduixes alegrades!! i més fàcils impossibles, ideals pels dies de caloreta com avui ;): Un petó!

    ResponElimina
  2. M'agrada que s'alegrin les maduixes, i que de passada me l'alegrin a mi també!! Molt bona idea!! Un petó!

    ResponElimina
  3. Unes postres 10!! Ara que ve la temporada de la maduixa el farem!#

    ResponElimina
  4. Boníssimes!!! M'has fet recordar que.....la meva mare també posava Cointreau a les maduixes! Quasi que ho havia oblidat......
    Petonets, Mònica!!!
    Olga

    ResponElimina
  5. Què bones!!!! Abans s'alegraven molt més els postres ;)
    petons

    ResponElimina
  6. Que rico y refrescante amiga.Hoy precisamente he comprado llas fresas y a ver si lo preparo.Bssss

    ResponElimina