dimecres, 1 de juliol del 2015

FRUITA D'ESTIU GRANISSADA...O UNA MANERA MOLT REFRESCANT DE MENJAR SÍNDRIA I MELÓ!!!

Durant bona part del dia, a Girona, no hem baixat del 38 graus, així que, a mitja tarda, estàvem acaloradíssims i molt assedegats...Solució: preparar la fruita d'estiu per excel.lència (meló i síndria) en versió granissat...És molt senzill de fer...i només requereix tres ingredients...i a més no pot ser més sa, ja que no hi he posat gens de sucre...Només dir-vos que, si us agrada, i en teniu, també hi podeu afegir una mica de menta fresca...i la cosa, a més d'extremadament refrescant, quedarà més saborosa!!! Així que...si demà la calor torna a apretar...ja sabeu què heu de preparar!!!


INGREDIENTS (Per a 6 granissats mitjans)
1/2 meló
1/4 de síndria
glaçons

Aquí teniu els tres ingredients d'aquesta estiuenca recepta!

PREPARACIÓ
Poseu el meló dins el got de la batedora de peu.


El triturem i hi afegim glaçons.


Tornem a triturar fins que tot plegat tingui textura de granissat. Si veieu que us queda massa líquid, afegiu uns quants glaçons més...jo n'he posat uns 8, de mida mitjana. Reserveu.


Ràpidament, feu el mateix procés amb la síndria.



Munteu els gots posant fins a la meitat de granissat de síndria, i acabant d'omplir amb el de meló, tot abocant-lo per un costat...la diferent densitat ja farà que ambdós quedin estratègicament disposats. Només us quedarà decorar amb una canyeta ben bona...i si teniu un para-sol per a preservar la beguda del solet, i donar-li un toc exòtic...millor que millor!


Que vagi de gust!

7 comentaris:

  1. MMmmm....fresquet, fresquet!! Molt bo!!!
    Petons,
    Olga

    ResponElimina
  2. Nos viene genial este hermoso y fresco granizado.Bsss cielo.

    ResponElimina
  3. Com sempre pkena d'idees per l'estiu!!! Sols em faltaria tenir-te a prop per venir de convidada!!!😄😍

    ResponElimina
  4. Saludable i saborós!! I sense gens de sucre! Me l'apunto per fer sempre que no ens fonguem tots amb aquestes temperatures que estem patin! Un petonet ben fresquet!

    ResponElimina
  5. Una altra manera de menjar fruita, i molt saludable, sense res de sucre, és una molt bona opció! Llàstima que no tinc batedora de peu, amb el túrmix aniria bé?
    Petons
    Anna

    ResponElimina