dijous, 23 de juliol de 2015

STRAWBERRY PIE POPS

Des de que vaig veure la recepta d'aquests petits "pies" de maduixa, en format xup, en un mail de propaganda del Barcelona&Cake 2015, que la volia fer...així que ahir, em vaig armar de valor (vull dir per aguantar l'escalfor del forn), i els vaig preparar...Dir-vos que són molt fàcils de fer, que queden ben bonics, i que són boníssims, tant que molts d'ella no van caure abans d'acabar de refredar-se...de la reixeta a la panxeta!!! A veure què us semblen!


INGREDIENTS (Per unes 25 unitats, encara que dependrà de la mida)
200 grams de mantega
200 grams de sucre
1 ou
1 cullerada d'aroma de vainilla
1 pessiguet de sal
400 grams de farina
melmelada de maduixa

PREPARACIÓ
Amb l'accessori pala de la KA, batem el sucre i la mantega fins a obtenir una crema lleugera i blanquinosa.



Hi afegim l'ou i la vainilla, i remenem una mica més per incorporar aquests ingredients a la massa.



Afegim la farina (amb el pessiguet de sal), en dues tongades, i acabem de remenar, poc, el just perquè s'integri.


Us ha de quedar més o menys així.


L'aboquem damunt una superfície lleugerament enfarinada, i fem una darrera amassada a mà.


Emboliquem amb paper film i deixem reposar una estona a la nevera...amb aquesta calor, aquest pas esdevé força imprescindible.


Un cop refredada, la tornem a dipositar damunt una superfície enfarinada, i l'estirem fins obtenir una placa d'un 0,4-0,5 cm de gruix aprox.



Tallem les bases dels minipies, amb un tallador rodo amb marge arrissat, i les dipositem en una safata de forn, ja folrada.



Damunt de cada base, hi posem mitja culleradeta de melmelada de maduixa...com més bona millor!


Llavors repartim els palets,  prément molt lleugerament perquè quedin fixats.


Tapem la melmelada amb una altra porció de massa, igual que la base, però a la que haurem extret el centre amb un tallador ben petit, amb la forma que us agradi.



Perquè les dues parts del pie quedin ben fixades, amb un tallador rodó, de marge llis, més petit que l'emprat per tallar les bases, fem una marca.


Enfornem, a 180 graus, opció rebosteria (dalt, baix i ventilador), uns 15 minuts, o fins que estiguin ben daurats. Desenfornem i deixem refredar damunt una reixa.


Un cop freds, en els podem menjar, o també els podem embolicar individualment, com vaig fer jo amb alguns, i convertir-los en un present dolç d'allò més bufó, a part de gustós.



Que vagi de gust!

6 comentaris:

  1. Te quedaron preciosos y desde luego muy lucidos.Bssss

    ResponElimina
  2. Uau quina delícia! T'han quedat molt maques Mònica i amb la presentaciós que els has fet encara millor. Per cert ja has estrenat la càmera nova no?? ;)
    Petons
    Anna

    ResponElimina
    Respostes
    1. Siiiii!!!! És una passada...encara que l'artista de la família és la Dinke...és ella qui la domina!!! Petonarros!

      Elimina
  3. Quedan preciosas para hacer un regalo, yo te sugiero poner la mermelada de diferentes sabores, ganando en colorido, aunque así la armonía de colores que le has dado a la foto te ha quedado fantástica.
    Petons
    Blanca de JUEGO DE SABORES

    ResponElimina
  4. Claro que si son de fresa no hay vuelta de hoja!!! so pena que cambies el título de la receta.
    Que tengas una feliz semana.

    ResponElimina