divendres, 25 de març del 2016

XOCOBOLES...RECEPTA DE "A TU BOLA"!!!!

Si alguna vegada heu visitat el meu instagram, sabreu que un dels meus llocs preferits per menjar a Barcelona és el restaurant "A tu bola", situat al carrer Hospital, al bell mig del Raval. El vam descobrir un dia amb en Marc i, des de llavors, està a la nostra llista d'escollits. Si l'hagués de descriure en una frase diria que és un lloc d'street food molt original i de gran qualitat. Hi preparen diferents plats a base de "boles", de peix, carn, verdures...amb uns acompanyaments i salses d'allò més saboroses! I per postres, tenen unes xocoboles que ens van enamorar a tota la família...de la més petita al més gran! Doncs bé, ahir, els de "A tu bola" van decidir fer-nos un magnífic regal a tots els seus seguidors, i van publicar la recepta!!!! No m'ho podia creure!!! No he tardat ni 24 hores a preparar-la!!! Una oportunitat així no podia desaprofitar-la!!! He canviat alguns ingredients (com la nata per crème fraîche), per qüestions de rebost, però el resultat ha sigut més que genial!!! Només dir-vos que en Marc me les ha fet treure de taula perquè ha dit que voluntàriament no podia parar de menjar-les!!! Aquestes boles passaran a formar part del nostre receptari més estimat!!! Gràcies als de "A tu bola"!!!


INGREDIENTS (Per unes 18 boles)
200 grams de galetes Maria
200 ml de crème fraîche
2 cullerades de sucre moreno
150 grams de xocolata de cobertura 70%
un grapat de nous
2 cullerades de rom
cacau pur en pols per arrebossar


PREPARACIÓ
Primer de tot triturem les nous i les galetes.



Després posem al foc la crème fraîche amb el sucre moreno, fins que el sucre estigui ben dissolt, i la barreja ben calenta (traieu just abans que comenci a bullir).


Talleu la xocolata a trossets i la disposeu en un bol.


Aboqueu la  crema damunt la xocolata, deixeu reposar un moment, i comenceu a barrejar.



Afegiu el rom...i acabeu de remenar.


Tot seguit, repartiu la xocolata damunt les galetes i les nous triturades i barregeu tot bé fins obtenir una massa homogènia.



Tapeu la massa amb paper film i deixeu reposar a la nevera durant unes hores (si pot ser tot un dia millor).


Ja només queda formar les boles...



...i arrebossar-les amb cacau pur (jo després de fer les boles les he posat una horeta més a la nevera, i així estaven ben consistents al'hora d'arrebossar-les).


I ja us les podeu cruspir!!!


Ja veureu com en són de delicioses!!!


Que vagi de gust!

1 comentari:

  1. M'apunto el restaurant per si algun dia anem a Barcelona. I també la recepta, que és espectacular. Petons.

    ResponElimina