divendres, 15 d’abril de 2016

CORONA CONFETTI!!!

Què hi ha més festiu que el confetti???!!! A casa,  a les peques, quan eren més petites, els encantava llançar-lo a l'aire, i omplir les testes de tothom de coloraines! Per això, quan em demanen de fer un pastís divertit, faig servir el més similar en reposteria al confetti: els cagallons de colors! El que us ensenyo avui és un pastís que pot servir per un aniversari, per un berenar infantil, o per sorprendre els de casa a l'hora de la sobretaula...i el tindreu llest en un moment, o sigui que no hi ha excusa per no acolorir i endolcir la vostra vida!




INGREDIENTS
4 ous
125 grams sucre
125 grams farina
1/2 culleradeta llevat químic tipus Royal
cagallons de colors
nutella
xocolata negra de cobertura

Aquest és l'ingredient estrella de la recepta...els cagallons de colors!!!

PREPARACIÓ
Bateu els ous i el sucre amb l'accessori globus de la KA, fins que tripliquin el seu volum.



Hi afegiu la farina tamisada, poc a poc, i la integreu amb un batedor manual tot fent moviments de baix a dalt.



Ara és l'hora de donar-hi color, agregant els fideus de colors o, com els hi diem a cada: els cagallons de colors. Jo n'hi he posat ben bé 4 cullerades, però va una mica a gust.


Com que són molt lleugers, no hi ha perill que s'enfonsin...això si, aneu molt en compte a l'hora de barrejar...sempre amb moviments de baix a dalt.



Llavors unteu amb mantega un motlle amb forma de corona.


I aboqueu la massa a dins.


Enforneu a 170 graus, opció rebosteria (escalfor a baix, a dalt i ventilador), uns 20 minuts.


Quan estigui cuit (si cal, per comprovar-ho, el punxeu). el traieu del forn, el deixeu refredar una mica dins el motlle, i tot seguit el desemmotlleu cap per avall i acabeu de deixar refredar damunt una reixa.


Un cop freda la corona, l'obriu, i hi afegiu la nutella.. jo ho he fet amb l'ajuda d'una mànega perquè així és molt més fàcil que quedi repartida de manera igualitària.




Tornem a tapar la corona....


...i fonem xocolata de cobertura per cobrir-la.


Altre cop he fet servir una mànega pastissera, sense boca, per repartir bé la cobertura.



Per acabar, repartiu més cagallons per damunt de la xocolata! El confetti ha de ser ben present en aquest pastís!!!


I ja teniu la corona confetti a punt...que, a més de bonica de veure, és deliciosa de menjar!!! Que vagi de gust!

8 comentaris:

  1. Muy rica y divertida para los niños y los no tan niños como yo que me encanta como te quedó.Bsssssss cielo.

    ResponElimina
  2. Muy rica y divertida para los niños y los no tan niños como yo que me encanta como te quedó.Bsssssss cielo.

    ResponElimina
  3. Una corona d'aquestes és un dels dolços que sempre van bé i no necessiten excusa per fer-los! Fantàstica la corona i molt primaveral amb els sucres de colors.
    Bon cap de setmana

    ResponElimina
  4. A primera vista cautiva por el color, seguro que si la llego a probar me impresionaría el sabor.
    Besos
    Blanca de JUEGO DE SABORES

    ResponElimina
  5. Quina bona pensada barrejar fideus de colors a la massa!queda súper bé!! quins berenars més bons...!bona setmana!

    ResponElimina
  6. Quina bona pensada barrejar fideus de colors a la massa!queda súper bé!! quins berenars més bons...!bona setmana!

    ResponElimina
  7. Súper festiu i súper bo! A mi tot el que porta Nutella em perd, i mira, sense mantega ja és una mica light no?? ;-) un petonàs!

    ResponElimina