dimarts, 31 de maig del 2016

FLAMETS DE TARONJA I LLET CONDENSADA...NO US HO CREUREU PERÒ ESTAN FETS AMB GRANINI!

Aquestes són unes postres d'urgència! I amb això no vull dir que els hàgiu de fer amb pressa...no...vull dir que són unes postres que es poden fer amb pocs ingredients, i que segur que trobem a casa qualsevol dia, i, per tant, que us poden salvar unes postres de compromís en cas de no tenir cap ganes de fer uns quants quilòmetres, a hores intempestives, per anar a la botiga oberta més propera, a comprar els ingredients que us heu oblidat per fer la recepta que, a priori, teníeu pensada...cosa que, estic segura, heu viscut més d'una vegada!!! Per tant...aquí us deixo aquests flamets de granini i llet condensada...que tenen textura entre flam i púding i són deliciosos, i que quedaràn bé engalanats amb qualsevol ornament dolcet (nata, galetes, melmelada...etc). Que vagi de gust!


INGREDIENTS (Per 9 flamets)
370 grams de llet condensada
5 ous
20 grams de maicena
350 ml de suc de taronja de pot (en aquest cas jo he fet servir granini)
caramel líquid

PREPARACIÓ
Posem tots els ingredients dins el bol de la KA (tret del caramel líquid), i batem.






Preparem les flameres i hi posem una mica de caramel líquid al cul de cadascuna.



Repartiu la barreja entre les flameres.



Enforneu al bany maria durant, aproximadament, una hora, o fins que, en punxar-los, l'estri surti net. Per evitar que se us torrin, la darrera mitja hora, tapeu amb paper de plata.


En treure'ls del forn, deixeu refredar primer a temperatura ambient, i després, fins a l'hora de servir, a la nevera.


I ja només us quedar desemmotllar i degustar!


Que vagi de gust!

4 comentaris:

  1. Com m'agraden els flams!! però saps que jo mai tinc a casa llet condensada?? crec que n'he comprat només 2 cops a la vida, i sempre per fer receptes, així que crec que m'ho anoto ja a la llista de la compra, perquè quina pintorra!! petonets ;)

    ResponElimina
  2. Flan, sinónimo de postre de domingo cuando éramos pequeños. Nos encantaba a todos. Este tiene pinta de estar buenísimo.
    Besos
    Blanca de JUEGO DE SABORES

    ResponElimina
  3. Ohhh que bons! Fa un segle que ni en faig! Ptnts

    ResponElimina