dimecres, 6 de juliol de 2016

CORONA DE COCO I GERDS

L'altre dia hi havia uns gerds preciosos i d'oferta a la botiga...o sigui que vaig comprar-ne un bon carregament. Part van anar a les amanides de l'hora de dinar, i les restants a aquesta corona, la recepta de la qual he extret de Destapant cassoles, un dels meus darrers descobriments, al que segur faré moltíssimes visites aquest estiu! Per cert, aquesta recepta ha servit a la Dinke, la fotògrafa de la família, per posar en pràctica alguna de les coses que està aprenent aquests dies en un curset de fotografia que està fent, i al que li està traient molt de suc!



INGREDIENTS
200 grams de sucre
3 ous
1 iogurt
1/2 mesura (emprant el pot de iogurt) d'oli de girasol
250 grams de farina
15 grams de llevat químic tipus Royal
75 grams de coco ratllat
2 capses de gerds
sucre llustre per empolsinar

PREPARACIÓ
Batem molt bé el sucre i els ous fins que, com a mínim, dupliquin el seu volum.


Hi afegim el iogurt, i l'oli molt a poc a poc, batent una mica més lent.



En acabat, i ja a mà, incorporem la farina, prèviament barrejada amb el llevat i tamisada, i el coco.




Aboquem en un motlle ben engreixat amb mantega, i repartim tots els gerds, lleugerament enfarinats, tot enfonsant-los. Ha de quedar tot ben ple de gerds.






Enfornem en opció rebosteria (escalfor a dalt, a baix i ventilador), a 180 graus, durant uns 40 minuts.Un cop cuit, desenforneu, deixeu refredar una mica, desemmotlleu i acabeu de deixar refredar!!!!


Ja només us queda empolsinar-la amb sucre llustre i cruspir-vos-la!!!


Que vagi de gust!

4 comentaris:

  1. Felicita a tu fotógrafa, se ve clarísimo que está magnífica, voy a visitar el blog que recomiendas que yo soy de las que he de ver para creer
    Besos

    ResponElimina
  2. Quina bona combinació la del coco amb els gerds!! i quina sort de tenir aquesta fotògrafa a casa, està feta una artista! un petonàs!

    ResponElimina
  3. Ets una artista de primera! Quina corona! Jo canviaria els gerds per cireres....
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina
  4. Que deliciosa corona, con esas frambuesas, que ricas!!!.
    Besoss

    ResponElimina