dissabte, 19 de novembre del 2016

CRÒNICA DEL BCN AND CAKE 2016! ME "L'IMAGINAVA MÉS GRAN"....

Recordeu la sèrie "Oh! Europa!", on una de les actrius sempre dèia que s'imaginava més gran tot el que visitava...doncs aquesta frase serveix perfectament per resumir la sensació que m'he endut del Bcn&Cake 2016...És una fira que m'agrada molt per la seva temàtica (dolça, dolça, dolça), en la que sempre descobreixo algun producte nou, i, a més, aquest any, el lloc on es celebrava és impressionant: una sala del Museu Marítim de Barcelona...Però quan he entrat (per cert, amb acreditació de premsa com a blocaire -gràcies Òscar per les teves gestions-), i he vist el número d'expositors, he quedat molt decepcionada!!! Està bé per qui sigui amant de la rebosteria creativa, però, a diferència d'altres anys, l'espai es visita en un tres i no res... En fi, com que sóc positiva, i vull destacar les coses que m'han agradat...aquí us deixo un petit resum del que de cap manera us podeu perdre!!!



Heu de començar agafant forces a la taula del "The cake man bakery"...una passada!!!


I conèixer les crispetes de colors i sabors, i també les originals piruletes de xocolata i caramel d'un parell d'expositors d'allò més artístics...




Tampoc podeu deixar passar la xocolata estampada, i les decoracions nadalenques de sucre...Aquest pessebre, per exemple, és senzillament genial!



A l'stand de Empa-Sailor trobareu tot tipus d'embolcalls pels vostres dolços. Per mi, és parada i fonda obligatòria.



Ah...i si hi aneu demà, no deixeu de comprovar com ha quedat el Colón que estan preparant LeDoux Team! Segur que us queda genial Adriana!!!


La part del concurs de pastissos de casament, pastissos de fantasia, galetes i flors, també té alguns elements destacables!!!
I la fira m'ha permès descobrir el nou llibre del mestre Daniel Jordà...i l'Òscar Gómez...!!! Serà part de la carta de Reis "fijo"!!!


Però si m'haig de quedar amb un pessic dolç de la Fira, trio els pastéis de nata de la Casa Portuguesa!!! He parat de menjar-los amb molta força de voluntat, perquè m'haguessin fet mal!!!


I a gaudir...encara que sigui poca estona!!!

5 comentaris:

  1. Mai he anat a aquesta fira!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  2. Bona crònica Mònica! Així ja estem informades de les últimes novetats en el sector més dolç de la cuina!! Petonets!

    ResponElimina
  3. Gràcies Mònica, cap de setmana ple d'activitats gastronòmiques i jo a casa !! Ooohhh! Disfruta!!ptns

    ResponElimina
  4. Aix q guai Mònica, sembla com s'hi hagués anat, jo només vaig anar-hi el primer any, vaig flipar i vaig presentar galleta i tot, va sortir publicada a la revista dulces publicaciones i tot, q agosarada. Felicitats i besets

    ResponElimina
  5. Mira veus, ara ja em sap una mica menys de greu el fet de perdre-me-la tot i que... hi ha prou coses positives com perquè encara em faci rabieta 😉 Ara, el llibre del super Daniel ja el tenia ullat 😂
    Petons

    ResponElimina