dimarts, 1 de novembre del 2016

TRUITA DE PA AMB TOMÀQUET...CAPGIRANT UNA MICA ELS CONCEPTES!!!

Des de que vaig veure aquesta recepta al Quins fogons, el programa de videoreceptes de la Marina (del fantàstic bloc Tapa't de tapes) i la Clara, per l'Actual.cat de Castellar del Vallès, que em vaig enamorar d'aquesta senzillíssima recepta, que pot servir per convertir un sopar en un àpat innovador i deliciós! Perquè a la cuina, capgirar conceptes, és molt divertit!!! 


INGREDIENTS (per una truita per a dues persones)
1 llesca de pa de pagès
1 o 2 tomàquets de penjar per sucar el pa
una mica de sal i oli
3 ous

PREPARACIÓ
Agafem una llesca de pa de pagès grosseta i la suquem bé amb tomàquet per les dues bandes. També la condimentem un xiquet amb un pessic de sal i unes gotes d'oli OOVE.



Tallema la crosta del pa.


Batem els ous, amb un pessic de sal.


Aboquem els ous en una paella calenta i amb una mica d'oli. Penseu que la paella ha de tenir un diàmetre superior a la longitud de la llesca de pa sucada.


Deixeu que l'ou qualli una mica.


En aquest moment hi dipositeu, al bell mig, la llesca de pa sucat. Deixeu quallar l'ou una mica més i embolcalleu la llesca amb els vorals de la truita. Per acabar li doneu la volta.


Deixeu acabar de coure.


I serviu!!!!


Ja veureu quin tall més bonic, i quin mos més deliciós!


Que vagi de gust!

3 comentaris:

  1. Ben original! Amb el que m'agrada el pa amb tomàquet amb truita, però no ho havia pensat mai servir-lo d'aquesta manera! M'apunto la idea! Un petonet!

    ResponElimina
  2. Ostrasssss! Aquesta la preparo sí o sí! Quina bona idea! L'entrepà de pa amb tomàquet i truita és dels nostres preferits així que....èxit assegurat!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina
  3. En este caso el orden de factores mejora el producto
    Besos

    ResponElimina