dimarts, 4 de juliol del 2017

COCA DE CIGRONS, NABIUS I XOCOLATA

Per berenar, una coca de cigrons, nabius i xocolata, sempre és una boníssima opció! Fan total de la farina de cigrons!


INGREDIENTS
3 ous
180 grams de sucre
100 grams de llet sencera
70 grams d'oli de girasol
1 pessic de sal
14 grams de llevat tipus Royal
300 grams de farina de cigró
1 culleradeta de canyella
una tasseta de trossets de xocolata i una altra de nabius

PREPARACIÓ
Primer de tot batem els ous i el sucre durant uns minuts, fins que, com a mínim, dupliquin el seu volum.



Sense deixar de batre, encara que una mica més a poc a poc, afegim la llet i l'oli, rajolí a rajolí.


Llavors, ja a mà, i amb moviments suaus de baix a dalt, incorporem la farina de cigró, prèviament barrejada amb la sal, el llevat i la canyella, i tamisada.




Ha de quedar una massa més o menys així.


Llavors aboquem la massa en un motlle rodó folrat de paper de forn, i hi afegim els nabius (ben nets i secs) i els trossos de xocolata, repartint-t'ho tot be, i mirant d'enfonsar-ho una mica.



Enfornem a180 graus, opció rebosteria (escalfor a dalt, a baix i ventilador) durant aproximadament uns 35-40 minuts, o fins que, en punxar-la, l'estri surti net. Si cal, tapeu la part superior amb paper de plata a partir de la meitat de cocció, per evitar que se us torri massa. Un cop cuita, desenforneu, deixeu refredar una mica, i desemmotlleu.



El resultat exterior ja veureu que ja fa goig...


I l'interior i el gust, encara més!



Que vagi de gust!

2 comentaris:

  1. No he usado nunca en repostería la harina de garbanzos, pero haré caso a las recomendaciones de esta gran maestra repostera.
    Besos y feliz verano
    Blanca de JUEGO DE SABORES

    ResponElimina
  2. Noiaaaaa, quins berenars prepareu a casa vostra!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina