diumenge, 24 de setembre de 2017

COCA INTEGRAL DE PASTANAGA I POMA A LA RATAFIA!

Setmana de bogeria, i la propera no es presenta millor...així qu aprofito aquest moment per ensenyar-vos la coca integral de pastanaga i poma a la ratafia que vaig preparar per esmorzars de diari! Per donar energia i enfrontar tots els compromisos!




INGREDIENTS
250 grams de pastanaga ratllada
1 poma tallada a trossets
300 grams de sucre
1 got (dels d'aigua) d'oli de girasol
3 ous
1 sobre de llevat químic tipus Royal
1 cullerada de canyella
4 gots (dels d'aigua) de farina integral
un bon raig de ratafia
sucre llustre i canyella per decorar

PREPARACIÓ
Comencem ratllat la pastanaga i tallant la poma a trossets.


Llavors, en un vol, batem els ous, l'oli de girasol i el sucre.


Quan ho tinguem ben batut, hi afegim la pastanaga i la poma, i la ratafia.



Per acabar, barregem farina, llevat i canyella, tamisem, i incorporem poc a poc a la massa, remenant el just per aconseguir tot quedi ben repartit i integrat.




Aboquem tot plegat dins un motlle rodó, que haurem folrat amb paper de forn.


Enfornem, a 180 graus, opció rebosteria (escalfor a baix, a dalt i ventilador), durant aproximadament una hora o, fins que, en punxar el centre, l'estri surti net. Llavors desenfornem, i deixem refredar.


Un cop fred, decorem amb sucre llustre i canyella. 


Ja veureu quina cosa més gustosa i esponjosa! Una coca ferma per agafar moltes energies per fer front al dia a dia, per dur i llarg que sigui!


Que vagi de gust!

2 comentaris:

  1. Molta força i molt ànim per aquesta nova setmana! Ens farà falta a tots! Un trosset d'aquest cóc me'l menjaria ara mateix!
    Petonets,Mònica!
    Olga

    ResponElimina
  2. Mmmmmm! Aquesta me l'apunto! Porta tot el que m'agrada!! ;)
    Que tingues un bon dia!

    ResponElimina