dimecres, 6 de setembre de 2017

CREMA DE LLIMA

Avui volíem unes postres ràpides i encara estiuenques...perquè naltros som dels afortunats que encara estem de vacances...L'escollida, complint tots aquests requisits, ha sigut aquesta crema de llima! Ha agradat molt i de manera generalitzada...o sigui que us la recomano ferventment!


INGREDIENTS
750 ml de llet sencera
el suc de tres llimes
6 rovells d'ou
150 grams de sucre blanc
2 cullerades generoses de maizena
flors de pa d'angel i pela de llima ratllada per decorar

Aquí l'ingredient princiipal...les llimes!

PREPARACIÓ
Primer de tot, exprimim el suc de tres llimes (i en reservem una quarta per emprar-ne la pell com a ornament).


Posem la llet al foc, i afegim les llimes, i l'escalfem.




Paral.lelament, batem els rovells i el sucre, fins que blanquegin.


Agafem una tassa de la llet calenta, hi afegim la maizena i la dissolem.


Aboquem els rovells batuts, i la maizena dissolta a la llet calenta, i remenem, fins que la barreja espesseeixi, sense deixar que bulli.


Un cop espesseïda, la retirem del foc, acabem de donar unes últimes batudes, i la repartim en els gotets escollits.



Deixem refredar els gotets, primer a temperatura ambient, i després a la nevera, fins al moment de servir. Ja  només us quedarà, just abans de presentar, decorar amb una mica de pell de llima ratllada, i, si les teniu a mà, unes floretes com aquestes de pa d'àngel, que vaig trobar en una botiga de dolçaines infantils, i que em van enamorar!



Que vagi de gust!


1 comentari:

  1. Només de veure'n la foto ja he tingut clar que era boníssima!! Una apassionada dels cítrics com jo, no pot deixar-la passar! M'encanta! ♥
    Petons bonica!

    ResponElimina