divendres, 17 de novembre del 2017

IOGURTS CASOLANS DE YUZU

A casa fem servir molt la iogurtera, bé, en realitat una multidelices de Tefal que serveix també per fer flams i altres postres! Un dels regals que més hem amortitzat! Els iogurts ens agraden molt amb melmelada al cul, però, de tant en tant, també fem innovacions pel que fa als sabors. La darrera, la incorporació del yuzu en pasta! El yuzu -del que ja us he parlat alguna vegada- es creu que és un híbrid entre la mandarina agra i la llimona Ichang. Sembla una petita taronja però de color groc i té un gust semblant al de l'aranja. És un gran ingredient a l'hora de preparar salses i és especialment apreciat en rebosteria...la crema de yuzu de la pastisseria Ochiai de Barcelona, fa plorar!!!! En fi...en aquests iogurts també va empeltar de manera genial...així que de seguida que em torni a agenciar un pot de pasta de yuzu, tornaran a caure!  Per cert, també vaig fer servir, per primera vegada, glucosa en comptes del sucre tradicional per endolcir els iogurts. Una cullerada sopera de glucosa va ser la mesura suficient per donar el toc just de dolçor a aquests fantàstics iogurts amb aires cítrics!


INGREDIENTS (Per a 6 iogurts)
750 ml de llet
1 sobre de ferments làctics bifidus
2 cullerades soperes de pasta de yuzu
1 cullerada sopera de glucosa

PREPARACIÓ
Tan hipermegasenzill com barrejar la llet, la glucosa, el ferment i la pasta de yuzu fins que tot quedi ben dissolt, i omplir els vasets de la iogurtera. Tapar, programar a 8-9 hores, i l'endemà els tindreu llestos!
El ferment que faig servir és de la marca Alsa i el compro a França!

Impossible fer-los fotos decents, perquè tothom els va atacar just acabats de refredar!


Que vagi de gust!

1 comentari:

  1. Mira Mònica, et passo llista de la compra: 1 pot de pasta de yuzu i 2 paquets de ferment làctic. Com ho veus? M'ho compres la propera vegada que vagis de viatge? De veritat t'ho dic! O ens trobem per Nadal i fem la ruta BCN-França juntes! :) Aquests iogurts els he de fer!!!
    Petons reina!

    ResponElimina