diumenge, 14 de gener del 2018

MAGDALENES DE CACAU I ENTREBANCS D'AMETLLA

Per esmorzar i per berenar, a casa sempre hi han d'alguna cosa trobar!!! Sovint s'aixequen i/o arriben de la feina o l'escola amb un budell buit, i cal omplir-lo ràpidament si no volem tenir gent malhumorada voltant per casa...Una de les millors solucions: les magdalenes casolanes! Aquestes de cacau i entrebancs d'ametlla, una delícia!


INGREDIENTS (per unes 30 magdalenes)
6 ous
500 grams de sucre (i una mica més per empolsinar)
450 grams d'oli de girasol
700 grams de farina amb llevat incorporat
50 grams de cacau pur
la pell de dues llimones ratllada
500 grams de nata
5 o 6 cullerades d'ametlla tipus crocant i/o filetejada torrada

PREPARACIÓ
Batem els ous amb el sucre fins que tripliquin el seu volum.


Sense deixar de batre, hi afegim l'oli i la nata, molt a poc a poc.



Llavors, a mà, i amb moviments de baix a dalt, hi incorporem la pela de llimona ratllada i la farina i el cacau (prèviament tamisats).



Deixem reposar la massa una estona a la nevera. Passada una hora aproximadament, la traiem, hi afegim l'ametlla (en aquest cas, la meitat tipus crocant i la meitat filetejada torrada, perquè són les que tenia al rebost), fem unes últimes remenades per repartir bé el fruit sec i repartim en els paperets escollits.




Posem un petit pilonet de sucre al damunt de cada magdalena i enfornem, a 180 graus, opció rebosteria (escalfor a baix, a dalt i ventilador), durant uns 20 minuts.


Un cop fetes (per veure si ho estan, les toqueu amb el dit i us assegureu que la massa retorna, no queda enfonsada), les desenforneu i les deixeu refredar damunt una reixa.


Sucades en llet són cosa fina! Que vagi de gust!

1 comentari:

  1. Abrir la puerta y sentir ese olor a magdalenas recién horneadas debe ser el secreto por el que tus hijas siempre tienen esa bonita sonrisa. Nunca te falta tiempo para sorprenderlas con una rica merienda.
    Eres única.
    Un abrazo desde JUEGO DE SABORES

    ResponElimina