dimarts, 1 de maig de 2018

GALETES DE VAINILLA AMB MANTEGA DE COCO

Estic provant receptes de galetes saludables, i, aquestes, de moment, estan a dalt de tot del rànquing! Eetes amb farina eco, panela, mantega de coco, una bona vainilla, i ben torradetes, són un mos deliciós!


INGREDIENTS
100 ml de mantega de coco fosa
1 tassa de panela
2 ous
1 tassa de farina ecològica
2 culleradetes de pasta de vainilla bourbon

Aquí teniu els ingredients a punt per ser "transformats"!

PREPARACIÓ (per unes 20-22 galetes)
Posem en un bol els ous i la panela, i batem amb l'ajuda d'un batedor manual.


Sense deixar de batre afegim la mantega fosa i la pasta de vainilla.



Per acabar, incorporem la farina. Ja veieu que el procés, més senzill no pot ser.


Us ha de quedar una massa densa però no molt consistent.


Folreu un safata de forn i en feu boletes petites, que disposareu ben separades. Això sobretot perquè les boletes s'expandeixen i sinó, al final de la cocció, us quedarà una única macrogaleta.


Enforneu a 170 graus, opció rebosteria (escalfor a baix, a dalt i ventilador) durant uns 15 minuts, o fins que estiguin ben torradetes. Llavors desenforneu i deixeu refredar damunt una reixa.


I ja les teniu a punt!


Que vagi de gust!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada