dissabte, 15 de setembre de 2018

SPECULOOS ROLLS

De les nostres vacances vam portar un pot de crema d'speculoos de la marca Lotus que és boníssima. Ara ja es troba a aquí a molts supermercats, però nosaltres per si de cas, sempre ens n'agenciem alguna quan anem per terres franceses...I quin millor destí que aquests facilíssims rolls que avui us explico, i que són un berenar o un esmorzar original i molt gustós!



INGREDIENTS
400 grams de farina
un pessic de sal
9 grams de farina seca de flequer
50 ml d'aigua tèbia
100 ml de llet sencera tèbia
1 ou
un rajolí d'essència de vainilla
50 grams de sucre
50 grams de mantega
una mica més de llet per pintar
sucre llustre i el suc de mitja llima per decorar

PREPARACIÓ
Posem tots els ingredients, menys la mantega, en el bol de la KA i amassem, amb l'accessori ganxo uns minuts, a velocitat baixa, fins que estigui tot integrat.



Llavors hi afegim la mantega a trossets, sense deixar d'amassar. És la primera vegada que provo la Kerrigold, de la que havia sentit molt a parlar, i la veritat és que dona bon resultat.



Un cop tota la mantega integrada, amasseu 7-8 minuts més, fins que us quedi una massa corretjosa i que no enganxi en excés.


L'aboquem en un bol, prèviament engreixat, el tapem i deixem que la massa faci la primera llevada. Va tardar unes 2 hores a doblar el volum.


Un cop doblat el volum, aboquem la massa sobre una superfície enfarinada, la desgasifiquem, l'estirem formant un rectangle (és fàcil, es pot fer amb les mans), i li untem la crema d'speculoos.




Enrotllem el rectangle formant una mena de caneló.


Tallem a trossos i anem col.locant en un motlle rodó de ceràmica, engreixat, procurant es vegi el farcit.


Tapem amb paper film i tornem a deixar llevar, fins que els rotllets tornin a doblar el volum i s'enganxin uns amb els altres.

 

Un cop llevats, pintem amb llet i al forn, a 180 graus, opció rebosteria (escalfor a baix, a dalt i ventilador), durant uns 25 minuts, o fins que veieu estiguin ben daurats.


Un cop cuits, desenforneu i deixeu refredar una mica.


Mentrestant, prepareu el glacejat, barrejant el sucre llustre amb una mica de suc de llima fins a obtenir una crema espessa.


Repartiu pel damunt, una mica rústicament, i a degustar!


 Que vagi de gust!

3 comentaris:

  1. Ayo segera bergabung bersama kami di QIUQIU99 :)
    Rasakan sensasinya bermain 8 permainan hanya mengunakan 1 akun/ID
    Hanya dengan modal Rp20.000 kamu sudah bisa bermain permainan populer yang tersedia di QIUQIU99 Loh :)
    www.paketvip.co
    ♦POKER
    ♦DOMINOQQ
    ♦CAPSA SUSUN
    ♦ADUQ
    ♦BANDARQ
    ♦BANDARPOKER
    ♦SAKONG
    ♦BANDAR66(NEW)
    LINK ALTERNATIF : qiuqiuqq.net
    Dapatkan berbagai bonus dari QIUQIU99
    ♣♣ Bonus Turnover 0.3 % Setiap hari dibagikan
    ♣♣ Bonus Referral 10%+10% Setiap hari jumat
    Pelayanan yang kami sediakan di QIUQIU99 24 jam customer service yang siap
    melayani anda :)
    ♦ BBM : 2BC4317D
    ♦ WA : +6282211983091
    Transaksi Depo/WD super cepat banget
    100% player VS player (No Robot)
    Support Bank Lokal Indonesia
    ♦ Bank BCA
    ♦ Bank MANDIRI
    ♦ Bank BNI
    ♦ Bank BRI
    ♦ Bank DANAMON
    Salam Sukses Semuanya :)

    ResponElimina
  2. Una delicia, te quedaron muy buenos con el azúcar y zumo de limón.Bssss

    ResponElimina
  3. Em xiflen els rotllets de canyella. Jo vaig penjar fa uns dies una recepta sueca boníssima!!!!!
    Aquesta teva té una pintaaaa 😋😋

    Ptnts
    Glòria

    ResponElimina