Avui una recepta quasi "instantània" i només amb dos ingredients. El resultat: unes galetes cruixents, ideals pels amants de la xocolata, que no requereixen de forn i d'allò més healthy! La idea la vaig treure d'instragram, del compte de @postressaludables, i de veritat que són molt "resultones"! I admeten moltes variacions, perquè podeu canviar el sègon pel cereal inflat que volgueu, i la xocolata negra que he fet servir jo pel tipus de xocolata que més us agradi.
INGREDIENTS (per unes 8 galetes tamany donut)
125 grams de sègol inflat ecològic
200 grams de xocolata negra 73% també ecològica
una mica de sèsam torrat per decorar
Aquests són els ingredients que jo he fet servir! |
PREPARACIÓ
Aboquem el sègon inflat en un bol.
Fonem la meitat de la xocolata, amb l'ajuda del microones, i l'aboquem damunt del sègol.
Barregem molt i molt bé per tal que la xocolata quedi ben repartida.
Amb aquesta barreja omplim uns motlles de donut, tapant el forat, i deixem reposar 30 minuts a la nevera.
Passats els 30 minuts a la nevera, per tal que les galetes endureixin, traiem el motlle i les desemmotllem.
Fonem la resta de la xocolata i omplim els forats centrals.
Si voleu, i per donar-hi un toc exòtic, decoreu amb una mica de sèsam torrat.
I llestes...ja les podeu degustar!
Que vagi de gust!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada