Avui @torronsfelix s'ha unit a la iniciativa de @carolvegasoficial i @davidpallasoficial de fer i ensenyar receptes per cuinar aquests dies a casa, regalant una recepta de plum cake de xocolata espectacular, que jo ja he adaptat al que tenia al rebost i posat en pràctica! Gràcies! La veritat és que a casa sempre es cuina molt, però aq dies, per mi, està essent una teràpia mental essencial! Penjo el pas a pas per si us animeu! #jocuinoacasa #yococinoencasa #yomequedoencasa #ensquedemacasa
INGREDIENTS
225 grams de mantega
330 grams de sucre llustre
180 grams d'ou (3 ous grossos)
300 grams de farina de blat
9 grams de llevat químic tipus Royal
45 grams de cacau pur en pols
1 tassa de cagallons de xocolata
PREPARACIÓ
Batem molt i molt bé la mantega i el sucre, fins obtenir una crema.
Afegim els ous, un a un, i tornem a batre prou estona per tornar a obtenir una textura crema.
Exactament fins que s'assembli a aquesta.
Llavors hi incorporem la farina, el cacau i el llevat, tot prèviament tamisat.
Batem fins que estigui integrat (jo he utilitzat per tot el procés la pala de la KA).
Queda una barreja cremosa però força densa.
Llavors posem la meitat de la massa en un motlle de plumcake (en el meu cas força ample), i pel damunt una capa de cagallons de xocolata.
Llavors hi aboquem la resta de massa i ho rematem amb molts més cagallons.
Al forn, uns 40 minuts en opció rebosteria (escalfor a baix, a dalt i ventilador), i llestos!
Un cop desenfornat, deixeu refredar una mica dins el motlle, i ja podeu desemmotllar i el que és més important i essencial, degustar!
Que vagi de gust!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada