dissabte, 2 de febrer del 2013

MAGDALENES ENAMORADES

Avui us presento una recepta tan i tan ràpida que, si voleu, no cal ni encendre el forn... L'he titulada magdalenes enamorades, però, si en comptes de fer servir el cor com a motiu i la melmelada de fruites del bosc vermella, feu servir una estrella i melmelada de préssec, podrien dir-se magdalenes estrellades! Només cal fer servir la imaginació! És ideal per fer amb nens, per sorprendre a algú quan només tens 5 minuts de marge, i per preparar un berenar o unes postres d'allò més dolces i amoroses...


INGREDIENTS
6 magdalenes (que podeu comprar fetes, o, si teniu més temps, fer-les vosaltres mateixos).
6 cullerades de melmelada de fruites del bosc
sucre llustre

PREPARACIÓ
Les magdalenes que feu servir, tant si són comprades fetes, com si les feu a casa, poden ser del gust que volgueu, i de la mida que volgueu, això sí, han de complir dos requisits: a) la massa cuita ha de sobresortir del paper; i b) han de ser més planetes (no valen aquelles tan bonyegudes).
Triades les magdalenes (jo n'he fet unes bàsiques de vainilla), les escapceu, és a dir, talleu la part que sobresurt del paper. Així:


Després agafeu les parts de dalt i, amb l'ajuda d'un tallador petit amb forma de cor (o del que volgueu), buideu el centre. Si no teniu tallador adequat, també podeu fer-ho a mà, amb la punta d'un ganivet.


Tot seguit, ensucreu amb sucre llustre aquestes parts de dalt ja buidades.


Després, unteu la part de baix amb melmelada de fruites del bosc (si té trossos, la tritureu una mica prèviament), i, torneu a col·local la part escapçada, que ja tenieu ensucrada.


El resultat és molt vistós, i us faran quedar molt i molt bé!!!



Que vagi de gust!



4 comentaris:

  1. M'ha semblat una idea molt original!! :D
    Si al final no tinc temps de preparar-li un super menú de sant valentí al meu nòvio sempre puc fer aquestes magdalenes!! ^^

    Molts petons :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. I segur que no nota que no has tingut temps! Ho vaig veure, fa molt temps, en un video domèstic, em sembla que sudamericà, i ho vaig trobar genial. I en versió estrella també ha de quedar molt bé! Una abraçada Laia i bon cap de setmana!

      Elimina
  2. Molt bona idea, queden molt boniques i romàntiques

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Rosa Maria. Ara, t'haig de dir que al meu home més que veure-les li ha agradat menjar-les, o sigui que per aquí també surten rodones (romànticament parlant, vull dir!)...Una abraçada Rosa Maria!

      Elimina