Amb l'afany de poder provar l'eficàcia del nou forn, avui ha sigut un no parar! Així que aquí us deixo unes magdalenes, molt i mols senzilletes de fer, però que queden fantàstiques! I a les que he incorporat un detallet en xocolata (també floral, perquè això de la primavera, està clar que la sang altera), rapidíssim de preparar, i que us pot servir en qualsevol moment per engalanar algun dolç que prepareu! A veure si us agrada!
INGREDIENTS (per unes 10 magdalenes)
150 grams de sucre
2 ous
150 grams de mantega fosa
100 grams de farina de blat
50 grams de farina d'ametlla
unes gotes d'essència natural de llimona
10 pastilles de xocolata de cobertura
20 avellanes
una miqueta de xocolata blanca i de xocolata negra de cobertura per les flors.
PREPARACIÓ
La gràcia d'aquestes magdalenes -que, com heu pogut veure en el llistat d'ingredients, no porten llevat-, és el primer pas, el de batre els ous i el sucre, en el que hem de mirar d'obtenir un massa molt i molt esponjosa, i que tripliqui el volum inicial dels ingredients. Així doncs, en primer lloc, i amb l'accessori globus del batedor elèctric, bateu els ous i el sucre.
Un cop la barreja hagi crescut i s'hagi tornat blanquinosa, ja està preparada.
Llavors heu d'afegir les farines (la de blat i la d'ametlla) i la mantega fosa, a cullerades. Ara una de farines, ara una de mantega fosa, i anar barrejant amb el batedor, a velocitat baixa, i amb l'accessori pala.
Al final, obteniu un resultat amb consistència cremosa.
Prepareu els paperets damunt la safata de forn (jo en faig servir d'aquella de forat, i així els papers no s'esberlen).
Per omplir-los, com que volia ser una mica precisa, he col·locat la massa dins una mànega pastissera de plàstic, de les de llençar, sense boca (només tallant la punta).
Feu una capa al fons de cada paper.
Dipositeu un parell d'avellanes damunt cada capa.
I una pastilla de xocolata de cobertura negra.
Acabeu d'omplir els papers fins els tres quarts de la seva capacitat aproximadament.
I ja els podeu enfornar, a 180 graus (opció rebosteria del forn: dalt, baix i ventilador), durant uns 15 minuts. En sortir, si heu fet bé el primer pas, el de batre els ous i el sucre, us han d'haver quedat aquest bé de Déu de magdalenes.
Les deixeu refredar una miqueta, les desemmotlleu, i les dipositeu en una safata, a punt per decorar.
Per decorar, simplement he desfet, al microones, una mica de xocolata negra de cobertura, i una mica de xocolata blanca, també de cobertura, i he omplert dues petites mànegues, sense boca. Llavors, he fet dibuixos (en aquest cas flors), sobre un paper de forn, que he deixat a la nevera durant una mitja hora.
Poseu un pessic de xocolata blanca damunt cada magdalena (també podrieu posar una mica de crema de mantega si en tinguéssiu de sobrera d'alguna altra recepta).
I hi enganxeu una floreta a cada una.
Oi que han quedat boniques?
Només heu de vigilar de no deixar-les en un lloc amb escalfor, perquè les flors de xocolata blanca són delicades, i poden baixar una mica! Allò ideal és enganxar-les a última hora!
Aquestes magdalenes són originals a l'hora de menjar, perquè trobes les tres textures: la de la magdalena, la de la xocolata, i la cruixent de les avellanes senceres!
Que vagi de gust!
Quines madalenes !! amb sorpresa i tot, pero el que m'agrada molt es el detal de la flor a sobre Chapeau!!.
ResponEliminaPetons
Es tracta d'innovar una miqueta en les decoracions també!!! Una abraçada Quima!
EliminaA mi també m'ha agradat molt el detall de la floreta...!!!
ResponElimina*Pilar*
És superfàcil de fer, i es pot fer servir per decorar qualsevol pastisset! Una abraçada Pilar!
EliminaOh!!! Mónica que ricas magdalenas, la sorpresa me encanta, darle un bocadito y encontrarte las avellanas y el chocolate que rico y el diseño floral también me parece estupendo, ya estamos en primavera.
ResponEliminaBesos
Cocinando con Montse
Sense llevat i així d'eixurides! Uauuu! :) Amb avellanes... boníssimes!
ResponEliminaEl forn deuria treure fum jejeje.... Som con nenes amb sabates noves...
ResponEliminaM'encanta posar sorpresetes a les magdalenes i no dir res als de casa. Les avellanetes i la xocolata, molt encertat.
Petonets bonica
Apa, que bones! Ideal aquesta sorpresa! I la decoració de floreta... no té igual! Petons
ResponEliminaQue bones i molt boniques amb el detallet de la flor.
ResponEliminaAmb aquesta sorpresa a dins han d'estar encara més bones!! I t'han quedat molt boniques! :)
ResponEliminaUna abraçada!!
I després de les galetes les magdalenes, ara no sé què triar!!!
ResponEliminaPetonets!