Fa uns dies em van regalar uns motlles de paper, dels que només es poden utilitzar una vegada, i tenia pendent provar-los. Crec que són ideals per fer coques que s'hagin de transportar un cop cuites. No l'he untat amb res, i he servit la coca a taula sense desemmotllar. Ha quedat molt bé i us asseguro que és una opció ràpida i neta a la cuina (a més d'original, perquè el motlle tenia forma de flor!). A veure què us sembla!
INGREDIENTS
100 grams d'oli d'oliva suau
220 grams de sucre
3 ous
1 culleradeta de vainilla en pasta
3 cullerades generoses de iogurt grec
100 grams de farina de blat
100 grams de farina de blat de moro
1 culleradeta de llevat
40 grams de coco ratllat
una tassa de gotes de xocolata blanca
PREPARACIÓ
En el bol del batedor elèctric, barregeu el sucre i l'oli, fins obtenir una pasta cremosa.
Afegiu els ous, un a un, sense para de remenar, ara a velocitat més baixa.
Tot seguit hi afegiu la culleradeta de vainilla en pasta, i continueu remenant.
Ara és el torn d'incorporar les tres cullerades de iogurt grec.
I, quan estigui ben integrat, hi afegiu, tamisades, les dues farines i el llevat, prèviament barrejats.
Com que la coca és de coco, n'he preparat la quantitat indicada.
I l'he barrejat amb la massa, ja a ma, amb l'ajuda d'una espàtula, i fent moviments de dalt a baix.
La massa ha de quedar més o menys així!
Ara només quedar abocar la massa en el motlle de paper del que us parlava.
Enforneu, a 180 graus (només escalfor per baix). Quan porti cinc minuts al forn, afegiu, ben repartides, la tassa de gotes de xocolata (així no s'enfonsaran).
Acabeu de coure durant uns 20-25 minuts més, i ja la tindreu preparada!
Més ràpida i senzilla no pot ser!
Que vagi de gust!
Ben facileta de fer i boníssima, com tot el que ens fas!! :P I amb aquesta forma ha quedat molt bonica!!! :)
ResponEliminaPetons Mònica!
L'objectiu principal era provar el motlle, i el resultat va ser tan bo que n'aniré a buscar més!
EliminaEl motlle ja m'agrada, ja, però el que més m'entusiasme és el pastís!! Quina bona idea, xocolata blanca, coco... no ens podem resistir! No ens posis coses tan bones, Mònica, que acabarem com unes boletes!! Ha ha ha. Petons
ResponEliminaBoletes ben ensucrades!!! Una abraçada Marina!
EliminaQuina senyora coca!! I si a sobre és fàcil de fer i ràpida, guanya molts i molts punts!! Per no parlar que porta xocolata, jajaja!!
ResponEliminaPetons!
Això de la xocolata ja veig que és perdició de molts! Una abraçada Víctor!
EliminaQuina coca!! te una pintaza!! i aixó de ficarle chocolata blanca... ñam!
ResponEliminaun petonet
Bé, blanca o de la que sigui...en qüestió de xocolates, val més que en sobri!
Eliminaumm !!! El coco m'encanta la provaré segur !!!
ResponEliminaA veure amb què ens sorprens en la propera entrada ; )
Cristina
És una especial per nens...o sigui Cristina que se't gira feina!
EliminaQue bona ha de ser aquesta coca!! La combinació del coco i la xocolata blanca ha ser molt adient!!! I això dels motllos de paper és molt útil!
ResponEliminaJo sempre en tindré una a casa d'aquests motlles de paper! Una abraçada!
Elimina