dilluns, 19 d’agost de 2013

GELATS DE FESTUCS I XOCOLATA BLANCA

A casa hem estat piocs...primer jo i després en Marc...així que, entre la feina, fer d'infermera, i anar a veure a les nenes a Blanes, he anat una mica liada...això si, he tret una mica de temps per preparar la meva proposta pel Mossegades d'aquest mes que anava de gelats, la meva última gran dèria rebostera. Espero que us agradi i que la proveu de fer (això ja em fa feliç, encara que si, a partir del Mossegades, l'arribo a veure comercialitzada...ja seria brutal!).


INGREDIENTS
200 ml de nata
200 grams de formatge crema tipus philadelphia
200 ml de llet condensada
250 ml de llet sencera
1 cullerada de mel
2 cullerades de sucre llustre
3 cullerades generoses de praliné de festucs
150 grams de gotes de xocolata blanca
festucs trinxats i boletes de cereal recobertes de xocolata blanca per decorar

PREPARACIÓ
Col·loquem la nata, la crema de formatge, la llet condensada i la llet sencera en un bol, i batem fins que tot estigui ben integrat.


Hi afegim la mel i el sucre llustre i continuem batent.



Finalment, hi incorporem el praliné de festucs i fem una última remenada.


Dipositem la barreja a la geladora, i "mantequem" durant uns 30 minuts.


Quan faltin cinc minuts, hi afegim les gotes de xocolata blanca.


Llavors aboquem la barreja en un recipient, i dipositem al congelador, com a mínim, durant tres hores.


Poseu a la nevera 15 minuts abans de servir, per obtenir la textura ideal.


Serviu amb trossets de festuc i boletesde cereal recobertes de xocolata blanca...Veureu que n'és de bo!!!



Que vagi de gust!


10 comentaris:

  1. Oooh un gelat bonissim!!! Mmmm m'encanta la combinació de festucs i xocolata blanca! Em sembla una delicia!! I a més, t'ha quedat un gelat fantastic!! Espero que ja estigueu tots recuperats a casa! Petons,

    ResponElimina
    Respostes
    1. Anem fent...esperem començar les vacances amb bon peu! Una abraçada!

      Elimina
  2. Un helado cremoso y al gusto de mi hija que es una apasionada del chocolate blanco.Besoss

    ResponElimina
    Respostes
    1. A mi la xocolata m'agrada tota! Com més gran em faig, més fan me'n torno!

      Elimina
  3. Buenu... ja saps que jo no el podré tastar, però he d'admetre que t'ha quedat la mar de bé, almenys a la vista. Enhorabona per aquesta recepta i a veure si tens sort al Mossegades!!!!
    Una abraçada Mònica!

    ResponElimina
    Respostes
    1. I si no, tan se val... vam menjar un nou gelat (jo només una culleradeta) d'allò més bo! Petons Marta!

      Elimina
  4. Very beautiful and amazing ice creams ;)

    News on www.gabusiek.blogspot.com

    ResponElimina
  5. Quina bona idea i quin combinació més especatcular! A més, la textura del gelat t'ha quedat perfecta!

    Molts petonets guapa!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltíssimes gràcies artesana! I artista també! Petons!

      Elimina