diumenge, 27 d’octubre de 2013

ARANYES DOLCES

Aquest cap de setmana vaig fer de cuinera solidària. Estic preparant un post on us ensenyaré la taula dolça que vaig preparar per l'ocasió, i també la que va preparar la meva germana, que és una crack en això de l'estilisme culinari....De moment, però, i per fer per aquestes dates amb la canalla (que estan bojos per halloween), i per acompanyar unes bones castanyes, un moniatos ben fets al forn, i uns deliciosos panellets de pinyons, us deixo una versió de les "spiders" que la Cristina va publicar l'altre dia en el seu fantàstic bloc http://cuinem-cuinem.blogspot.com.es/2013/10/spiders.html. Quan les vaig veure me'n vaig enamorar, i li vaig dir ràpidament que les faria però amb les galetes (segur que addictives) preferides de les meves filles: les internacionals oreos. I així ha sigut. Són xulíssimes soles, però jo les vaig fer per decorar uns cupcakes de llet merengada, canyella i xocolata. Va ser un topping espectacular! Proveu de fer-les perquè més fàcils impossibles!


INGREDIENTS
Galetes oreo "doble crema"
Barretes de regalèssia
Ullets de sucre
Cola comestible

PREPARACIÓ
Preparem els ingredients. Sobretot les oreos han de ser de doble crema, perquè així les podrem obrir i tornar a enganxar amb facilitat.


Obrim l'oreo doble crema i tallem sis trossets iguals de regalèssia i dos de més petits (sóc conscient que una aranya té vuit potes, però em va semblar que era massa regalèssia, i les vaig fer, per tant, una mica "esguerrades"...vosaltres, si voleu, podeu fer-les amb el número de potes habitual!!!).


Enfonseu les potes dins la crema, i els dos trossets més curts al davant. Han de quedar submergides dins la crema, per tal de facilitar l'enganxada de la "tapa".


Tapeu amb l'altra tros de galeta, mirant de pressionar una mica, però anant amb molta cura per evitar que es trenqui.


Afegiu els ulls de sucre, enganxant-los amb una mica de cola comestible.


I ja teniu una esfereïdora aranya preparada!!!


Jo en vaig preparar tot un exèrcit...



I, com ja us he avançat, les vaig fer servir per decorar uns cupcakes de halloween.


Oi que van quedar vistosos amb les aranyes al capdamunt?


Que vagi de gust!

14 comentaris:

  1. Mònica, últimament no tinc gaire temps per posar comentaris, però que sàpiguis que no em perdo ni una recepta de les teves!! Veig que segueixen tan original com sempre, m'encanten aquestes aranyes d'oreo, jejeje.
    Petons guapa!

    ResponElimina
    Respostes
    1. No pateixis Pili, això si, no deixis de publicar les teves encisadores receptes, amb aquelles fotos que em fan tanta enveja...de la sana...eh? Molt petons!!!

      Elimina
  2. Quina xulada!! Una idea original i fàcil, m'encanten!! Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. La idea és de la Carme, jo només n'he fet una versió! Però t'asseguro que és superdivertit preparar-les! Una abraçada!

      Elimina
  3. Què facils i què originals!!! soles ja són una xulada, però a sobre dels cupcakes queden fantàstiques!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Eva...són una decoració senzilla però molt efectiva!

      Elimina
  4. Què mones t'han quedat! A més, les Oreo són veganes, així que tots aquells qui no volen maltracte animal, en poden menjar.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ostres Marta, no ho sabia això que són veganes...mira, ara tenen un punt més!

      Elimina
  5. Que preciosa y graciosillas te quedaron.Besossss

    ResponElimina
  6. M'ha encantat la idea! Queden unes aranyetes encantadores! :D I queden moníssimes com a decoració dels cupcakes ^^

    Petonets :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Laia...demà les nenes en volen per portar al cole a la castanyada, o sigui que aquesta matinada n'hauré de fer unes quantes!

      Elimina
  7. Ostres que bons! Han quedat unes magdalenes súper maques! :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Tati! Realment queden força xules dalt d'un cupcakes!!!

      Elimina