dimecres, 12 de març de 2014

MAGDALENES VALENCIANES AMB TROSSETS D'AMETLLES GARAPINYADES

Ma germana em va portar de França uns trossets d'ametlles garapinyades envasats, especials per rebosteria, i més concretament per muffins i magdalenes. Són molt roses, i queden superbé cuites, així que vaig posar-me a pensar què podia fer amb elles...i la solució va venir de la mà d'uns papers de magdalena allargats trobats a l'estanteria dels estris pastissers (que comença a estar tan atapeïda que té zones inaccessibles), i del record d'una recepta de magdalenes valencianes...en fi, una combinació que de ben segur repetirem, perquè ha resultat molt exitosa, tan a nivell visual com, especialment, gustatiu! 


INGREDIENTS (per unes 24 magdalenes)
250 grams de sucre
100 ml d'oli de girasol
4 ous
270 grams de farina
1 sobre de llevat químic tipus Royal
125 grams de iogurt de llimona
125 ml de llet
un paquet de trossets d'ametlles garapinyades especials per rebosteria
sucre per empolsinar

Aquestes són les ametlles garrapinyades especials per rebosteria portades directament de França...

PREPARACIÓ
En el bol del batedor elèctric, poseu l'oli i el sucre i comenceu a batre.


Afegiu els ous, un a un.


Incorporeu a la massa el iogurt...


I llavors, alternativament, la farina barrejada amb el llevat, tamisada, i la llet.


I ho acabem d'incorporar, amb el batedor manual.



Després repartim la massa entre els papers allargats.


Els omplim, només fins una mica més de la meitat de la seva capacitat.


Després repartim per sobre els trossets d'ametlla garapinyada.



I les ben empolsinem de sucre.



Finalment, enfornem, amb opció rebosteria (dalt, baix i ventilador), a 180 graus, durants uns 14-16 minuts. I ja estan llestes per ser devorades!


Estan molt bones, i el toc cruixent dels trossets d'ametlla garapinyada és molt original!




I mireu quin interior "topejat" de rosa, més esponjós!


Que vagi de gust!

14 comentaris:

  1. Mònica, realment queden molt vistoses i no cal dir que han de ser MOLT bones!! La darrera foto, amb aquest rosa així d'intens, m'ha recordat a les "pantera rosa" que menjàvem de peques... :)

    ResponElimina
  2. Nena, quines delicatessen que et porten!! Quina cosa tan xula, queda molt bé! Aquesta recepta la faré (amb garrapinyades d'aquí, que no crec que trobi aquestes roses tan boniques) ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Crec que amb les d'aquí, quedaran encara més bones! Petons!

      Elimina
  3. Quina bona combinació, les valencianes i les ametles!! Boníssima recepta!
    petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. I de gust i textura van quedar una passada! Petons!

      Elimina
  4. Bones, vistoses, amb ametlles, ummmm.

    ResponElimina
  5. oh que bones! quin farcit més original! Em recorden els sobaos martines, per la forma... he he he.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ostres si, però de textura són molt més suaus! Petons!

      Elimina
  6. He llegit magdalenes amb trossets d'ametlles garrapinyades???? Guardame'n unaaaa!!!
    Tenen una pinta espectacular, i m'imagino que han de ser molt cruixents!
    Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Fas tard Núria...van durar molt poques hores després de sortir del forn! Petons!

      Elimina
  7. Això que et portin mercaderia de contrabando està molt bé, jajaja!
    Les magdalenes aquestes per si soles deuen estar ben bones, però si a sobre les acompanyes amb les garrapinyades, amb aquest color tan maco, deuen millorar molt, oi?

    Petons!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Com la Marta diu, crec que amb les garapinyades del país també han de ser delicioses! Petons!

      Elimina